Fantacine.com

Sådan Reparation ødelagte tænder

Huller i tænderne - ofte i form af et hulrum - er et alvorligt problem i betragtning af den tid, du tilbringer bruge dine tænder hver dag. Reparation af en henfaldet tand kan forhindre tab af denne tand. Ifølge Dental Gentle Care, kunne huller i tænderne spredes og gøre din tand ubrugelige, hvis venstre ubehandlet, og efter at have dine tænder fast når det er nødvendigt, vil give dig mulighed for at spise og tygge normalt, godkende det generelle udseende af dine tænder og give en ren tavle i din dental sundhed. Det er aldrig for sent forbedre din tandsundhed. Kontakt din familie tandlæge (eller en lokal tandlæge) om de følgende trin. Reparation af huller i tænderne er ikke så smertefuldt som det lyder, så tager de nødvendige skridt til at få dine tænder fast.

Instruktioner

fyldeprocessen

1 Besøg din tandlæge, hvis dine tænder begynder at gøre ondt eller føler følsom, eller hvis du ikke har haft en check-up for nylig. Du kan normalt fortælle, hvis du har huller i tænderne ved at kigge i spejlet, afhængigt af sværhedsgraden af ​​sagen, men du også måske ikke være i stand til at fortælle. Spil det sikkert og gå til tandlægen.

2 Lad din tandlæge at dulme området omkring forfald, hvis du gør, i virkeligheden, har et hulrum. Dette vil gøre resten af ​​proceduren mindre smertefuld.

3 Lad din tandlæge til at bore den forstokkede område, fjerne sprække. Han eller hun vil derefter rense hulrummet. Dette vil medføre lidt af en ubehagelig, følsom fornemmelse, men det endelige resultat vil gøre dig glad for du gjorde det.

4 Lad din tandlæge til at fylde din hulrum med en permanent sealer. Dette dybest set bliver en del af din tand og lukker den engang farlige hulrum. har kun hvide påfyldning sætte i din hulrum. Det vil blande sig med din tand efter reparation.

Forebyggelse cavity

5 Børst dine tænder. Dette er en af ​​de vigtigste vaner for alle. Din tandsundhed er ekstremt vigtigt, og ofte går overset. Børstning to gange om dagen i flere minutter ad gangen på alle dele af dine tænder vil gøre en enorm forskel.

6 proaktivt op med at ryge. Røg er en af ​​de største tand-rådnende vaner. Røgen klamrer sig til emaljen på tænderne, og hvis nok cigaretter røget, kan forårsage skade på tænderne.

7 Oprethold et lavt sukkerindhold, low-carb diæt. Hulrum er mest tilbøjelige til at ske i mennesker, der spiser højt kulhydrat fødevarer, stivelse og sukker. Soda, slik, kage og salte snacks er alle dårligt for dine tænder. Hold disse til et minimum i din kost, ifølge Dental Gentle Care.

8 Floss regelmæssigt. Hver dag er en sikker tidsplan at holde. Ifølge Gem din Smile, tandtråd giver dig mulighed for at fjerne tandsten oprustning mellem tænderne, beskytter dine tænder fra forfald og du sparer masser af penge på hulrum erstatning. Dette er en af ​​de vigtigste ting, du kan gøre for at forebygge huller i tænderne.


        

Udgiv min kommentar