Fantacine.com

Sådan justeres en CPAP maske

Kontinuerlig positive maskiner luftvejs tryk fungerer ved at skubbe konstant luft gennem et rør tilsluttet fra din CPAP maskine til dit ansigt maske. Læger ofte ordinere CPAP terapi til behandling af søvnapnø. Trykket af luft er forudbestemt af lægen. Hvordan en maske passer er vigtigt for succesen af ​​din CPAP behandling. Hvis en maske er for stram, kan sår udvikle sig. Hvis en maske passer løst, kan luft lækage der opstå forstyrrelser i din søvn.

Instruktioner

1 Find en maske, der indrammer dit ansigt. Nogle masker har hovedet stropper med dækning over din mund og næse. Andre masker har nasal puder, der passer direkte under din næse.

2 Lad din læge til at instruere dig om, hvordan i første omgang at justere din CPAP maske, som angivet af Mayo Clinic.

3 Placer masken over næsen, så masken ikke sidder for højt. Justering stropperne på din maske, kan bidrage til at sikre masken på plads på dit ansigt. Juster altid stropperne jævnt på hver side af dit ansigt.

4 Juster ansigtsmaske i løbet af dagen, i stedet for umiddelbart før sengetid. Når du finder en indstilling, du har det godt med, undlade at tilpasse masken yderligere.

5 Vask dit ansigt før iført din CPAP maske. Når dit ansigt er ren, vil din maske overholde dit ansigt bedre. Vask silicium bunden af ​​din ansigtsmaske (den del, der rører dit ansigt) med vand og en duft-fri vaskemiddel dagligt.

TIPS

  • En ren ansigtsmaske vil forsegle bedre.
  • Brug en hage rem hvis du fjerner din ansigtsmaske i løbet af natten. En hage rem vil hjælpe med at holde masken på plads.
  • Hvis du udvikler sår på næsen trods justere stropperne på din CPAP maske, kan din maske være for stor til dit ansigt, og du skal skifte til en mindre maske.
  • Aldrig sikre stropper i dit ansigt maske for stramt på dit ansigt.
  • Gør ikke din maske strammere i den ene side af ansigtet, som angivet med CPAP. Dette vil resultere i røde mærker på dit ansigt.
  • Brug aldrig tape til at forsegle din maske på dit ansigt.

        

Udgiv min kommentar