Fantacine.com

Hvordan at komme i form med vægttab & Motion

Hvordan at komme i form med vægttab & Motion


Det vigtigste skridt i en person komme i form kan meget vel være at få processen lige i hendes sind. Hvis FAD kostvaner eller trylledrikke arbejdede der ikke ville være en multimillion dollar kost industrien - en industri hovedsageligt baseret på fiasko. Det største problem er, at folk ønsker at se hurtige resultater. Mange mennesker er på en endeløs søgen efter den hellige gral af leder og følelse slank og fit. Men sandheden er, at noget, der får dig til at tabe sig hurtigt er ikke sandsynligt, at være baseret på sunde videnskabelige eller ernæringsmæssige principper. Også, enhver kost baseret på enten alvorligt begrænser kalorier eller begrænsende fødevarer, vil sandsynligvis være kedeligt og uholdbar. Ved at ændre din tilgang, kan du gradvist ændre form og forbedre din kondition. .

Instruktioner

1 Rediger din holdning til mad og motion. Det lyder som en ordentlig mundfuld, men hvis alle dine tidligere forsøg på at komme i form og slank har svigtet, er det værd at prøve noget andet. I stedet for at tælle kalorier eller efter en bestemt kost, koncentrere sig om, herunder sunde fødevarer i din kost. Sørg for at have mindst fem portioner frugt og grøntsager dagligt. Få morgenmad hver morgen. Drik otte glas vand om dagen. Spis dine måltider sidder ved et bord. Nyd hver mundfuld og bruge en kniv og gaffel.

2 Indstil dig selv den udfordring at prøve nye øvelser. Kedsomhed kan være en reel hindring. Koncentrer dig om at finde en form for motion, du vil virkelig nyde. Tænk kreativt. Dans kan være en god måde at komme i form. Bedst af alt, du er så opsat på at lære en ny færdighed, at du glemmer du udøver. Det centrale er at nyde motion, ikke se det lige som noget, du er nødt til at udholde, indtil du har brændt op den nødvendige mængde energi.

3 Bland dine former for motion. Kombiner hjerte-kar-motion, som løb, power walking eller dans, med styrketræning og en klasse, såsom pilates eller yoga. Udstrækning og fokusering kan hjælpe dig til at slappe af, og kan forbedre fleksibiliteten og balance. Indarbejd motion ind i din hverdag. Små skridt kan medføre livslang forandring. Hvis du går til en kort gåtur hver frokosttid, dette tilføjer op til en betydelig mængde motion i løbet af en uge eller en måned.


        

Udgiv min kommentar