Fantacine.com

Glucose Meter Typer

Glucose Meter Typer


Diabetikere er afhængige af glucose meter, som måler deres blodsukker, så de kan tilpasse deres mad og ernæring indtagelse i overensstemmelse hermed. De snesevis af modeller og variationer af blodsukkerapparater kan gøre shopping til en ny lidt overvældende. Uanset om du er en første gang køber eller opdaterer en eksisterende model, uddanne dig selv om de mange muligheder for at gøre det mest fornuftige valg til dine behov og budget.

Alt i en

All-in-One blodsukkerapparater er blandt de mest almindelige testere øjeblikket er til rådighed, i henhold til My-Blood-Glucose-Meter hjemmeside. De er små nok til at passe i din lomme, pung eller taske, der giver mulighed for hyppigere overvågning. All-in-one koste omkring $ 30, og mange modeller omfatter forudinstalleret teststrimler, kræver mindre blod til test og har en aftagelig lancet.

Kontinuerlig Glukose Monitor

En kontinuert glukosemonitor, der anvendes af sundhedssektoren, er indsat i huden omkring maven for at overvåge glucoseniveauer hvert 10. sekund, ifølge My-blodsukkersænkende Meter hjemmeside. Resultaterne er gennemsnit over en forudbestemt antal dage gennem en personsøger-lignende anordning. At eje denne enhed kan koste omkring $ 1.000, men tre-dages og syv-dages-enheder kan koste alt fra $ 30 til $ 60, som rummer brugeren for en typisk testperiode.

yderligere modeller

En kombineret glukose meter og blodtryksapparat koster omkring $ 60. Der er blodsukkerapparater, der holder en log over testresultater før og efter måltider, så brugeren kan spore effekterne af deres kost. Nogle skærme er specielt til synshæmmede, og en anden model giver mulighed for smertefri, blod-gratis test ved brug af et armbåndsur-lignende enhed, der bruger elektroder til at teste blod under huden.


        

Udgiv min kommentar