Fantacine.com

Tegn og symptomer på tyndtarmens lymfom

Tegn og symptomer på tyndtarmens lymfom


Tyndtarmen, en del af kroppens fordøjelsessystem, der omfatter spiserøret, maven og tyktarmen, fremgangsmåder næringsstoffer fra fødevarer og hjælper til at passere affaldsmateriale ud af kroppen. Det er omkring 20 fod lang, der udgør mere end 70 procent af længden af ​​den gastrointestinale (GI) kanal. Cancer i tyndtarmen er en sjælden sygdom. Men der er symptomer at være opmærksom på, der kan være forårsaget af cancer eller andre tilstande.

Small Intestinal Lymfom

Tyndtarmens lymfom, en af ​​fem former for kræft fundet i tyndtarmen, er en sygdom, som begynder i cellerne i immunsystemet. Udover fordøjelseskanalen, er disse celler også placeret i lymfeknuder, milt, thymus, polypper, mandler og knoglemarv. Alle intestinale cancere har potentiale til at invadere tarmvæggen, spredes ind i tilstødende lymfeknuder og andre organer. The National Cancer Institute viser, at i 2009 var der 6.230 nye tilfælde af tyndtarmen kræft rapporteret i USA og 1.110 mennesker døde af sygdommen.

fysisk ubehag

Fysiske gener er ofte et resultat af problemer og lidelser forårsaget af kræft position og placering i tarmen. Malignitet kan gøre det vanskeligt for kroppen at nemt fordøje og videregive fødevarer. Væksten kan også bløder internt resulterer i sort afføring. Disse symptomer kan også være forbundet med irritabel tyktarm og mavesår. Det er vigtigt, at du ikke selv diagnosticere. Du er nødt til at se en læge at afgøre, om tegnene er et resultat af tarmkræft eller en anden invaliderende fysiske tilstand.

Yderligere tegn og symptomer

Tidlige symptomer er ofte vage, uspecifikke og kan omfatte abdominal ubehag forbundet med kvalme, oppustethed, og / eller tab af appetit. Efterhånden som sygdommen skrider frem, kan symptomerne blive mere udtalt med øget mavesmerter eller kramper, en klump i midten af ​​din midterste del, og uventet eller uplanlagt vægttab. Avancerede symptomer er forbundet med træthed, svær vægttab, jernmangel, synlig blodtab i opkast eller afføring, gulsot, og alvorlig kvalme og opkastning.

Behandling

Kirurgi er den primære behandling for tyndtarmen lymfom, involverer fysisk fjernelse af canceren og eventuelt det omgivende væv. Kemoterapi eller strålebehandling anvendes også hvis kræften er udbredt. Stråling kan anvendes i kombination med andre behandlingsmuligheder, eller når kirurgisk fjernelse af malignitet er ikke mulig.


        

Udgiv min kommentar