Fantacine.com

Hvordan man laver en Therapeutic Heat Wrap

Hvordan man laver en Therapeutic Heat Wrap


Varm, fugtig varme er ofte anbefales at lette stive, ømme muskler eller ledsmerter såsom gigt eller bursitis. Terapeutiske varme wraps og varme omslag er nemme at lave med et par enkle materialer og ingredienser og vil bringe timers lindring.

Instruktioner

Tube Sock Heat Wrap

1 Åbn toppen af en lang, ren, hvid bomuld rør sok.

2 Løst fylde røret sok med tørt, kogte ris omkring 2/3 fuld. Overfyldning af sok resulterer i en varme wrap, der er for fast og vil ikke være fleksible nok til at ombrydes omkring leddene.

3 Bind åbningen af sokken lukket med en stram knude, eller brug en nål og tråd eller symaskine til at lukke åbningen.

4 vil bruge, opvarme wrap i mikrobølgeovnen på høje i 2 til 3 minutter. Wrap omkring berørte område i to til tre timer af lettelse. Må ikke overophedes; dette kan forårsage forbrændinger på huden.

Vaskeklud Terapeutisk Heat Wrap

5 lægges to nye vaskeklude, den ene oven på den anden. Ved hjælp af en symaskine, sy omkring tre sider af vaskeklude omkring 1/4 tommer fra kanten. Dit resultat ligner en lille pose.

6 Fyld posen omkring 2/3 fuld af tørt, kogte ris. Brug knappenåle til at lukke åbningen. Sy tværs over åbningen til at fuldføre varmen wrap.

7 Varme i mikrobølgeovnen i 2 til 3 minutter og gælder for smertefulde område.

Varm Poultice og Heat Wrap Combo

8 Place omkring en kop urter af valg i en gryde og dæk med vand. Placer på komfuret på medium varme og lad urterne at smugle i ca 20 minutter. Tages ud af ovnen og lad blandingen afkøle, indtil den er varm at røre ved.

9 Varm terapeutiske ris pack eller en varmepude ifølge anvisning.

10 Fjern overskydende fugt fra urt blanding ved hjælp af en si eller dørslag. Dæk det berørte område af kroppen med et stykke blødt flonel eller musselin. Spred urten blandingen over kluden.

11 Påfør plastikfolie over urt blanding, der dækker den helt. Placer varmede ris taske eller varmepude på toppen af ​​plastfolie. Slap for 20 til 60 minutter med grødomslag på plads til at lindre ømme, stive og ømme muskler og led.


        

Udgiv min kommentar