Fantacine.com

Hvordan man kan reducere kvalme Gennem akupunkturAkupunktur er oprindelse ligger i oldtidens Kina. Denne metode til helbredelse søger at lindre smerter og sygdom ved at genskabe balancen i kroppens energi flow, opnås via indsættelse af nåle på foreskrevne akupunkturpunkter. Denne disciplin er blevet anvendt til behandling af en række lidelser, herunder earaches, forkølelse, trigeminusneuralgi, frossen skulder og præmenstruelt syndrom. Det kan også være muligt at reducere kvalme gennem akupunktur.

Instruktioner

1 Hent den omhu, du har brug for. Find en akupunktør, som har erfaring i behandling af kvalme ved at besøge Acufinder hjemmeside (se Resources nedenfor). Din tilstand kan kræve, at akupunktører have licens, så sørg for at overveje legitimationsoplysninger, når de træffer en beslutning om, hvem de skal ansætte. Sitet nedbryder disse licenskrav ved staten.

2 Tal med din akupunktør om vigtigheden af maven meridianen. Anvendelse akupunktur til dette punkt siges at reducere kvalme og lindre opkastning. Maven meridian ligger lige under knæet.

3 Overvej en kombination tilgang. Akupunktur kombineret med akupressur kan hjælpe med at generere hurtige resultater ved behandling af kvalme. Bedst af alt, akupressur er en behandling, som du nemt kan udføre på dig selv. Hvis din kvalme er kronisk, kan denne form for selvstyre være nyttig. Diskuter behandlingsmuligheder med din terapeut.

4 Følg behandlingsplan foreslået af din akupunktør indtil symptomerne forsvinder eller forsvinde.

TIPS

  • Din akupunktør kan opkræve priser, der varierer fra moderat til dyre. Hans eller hendes erfaring og kvalifikationer vil spille en rolle i gebyrer, som vil den by, hvor han eller hun er baseret.
  • Akupunktur dækning tilbydes af mange forsikring planer. Det er imidlertid ikke, der tilbydes af Medicare og Medicaid.
  • Din akupunktør kan ordinere urter og kosttilskud til at støtte din behandling. Disse er ikke omfattet af forsikring planer; men de er billige til moderat i pris.
  • Hvis der lider af alvorlige symptomer som ekstrem åndenød, skal du ikke forsøge at behandle din tilstand med akupunktur. Få hjælp fra en læge.
  • Akupunktur kan have alvorlige konsekvenser, hvis udført af en person, der mangler den rette uddannelse. Forsøg ikke selv-behandling, medmindre du har de nødvendige kvalifikationer.
  • Før du starter noget alternativ medicinsk teknik, være opmærksom på, at mange ikke er blevet videnskabeligt evalueret. Ofte kun begrænsede oplysninger om deres sikkerhed og effektivitet. Hver stat og hver disciplin har sine egne regler om, hvordan alternativ medicin praktiserende kan professionelt licens. Hvis du beslutter at besøge en, vælge en licenseret af en anerkendt national organisation. Kontakt din primære sundhedspleje udbyder om din beslutning først. Hold din læge informeret om den alternative medicinske teknik, du foretage.

        

Udgiv min kommentar