Fantacine.com

Sådan Forbered Aloe Vera Juice derhjemme

Sådan Forbered Aloe Vera Juice derhjemme


De sundhedsmæssige fordele ved aloe vera går langt ud over beroligende en solbrændt tilbage. Den tidligste omtale af aloe vera bruges til medicinske formål går tilbage til det 16. århundrede fvt i det gamle Egypten. Anlægget, der indeholder over 20 gavnlige aminosyrer, er kendt for sine anti-bakteriel, anti-fungal, anti-virale og anti-inflammatoriske egenskaber. Aloe vera juice, som er lavet af gelen inde bladene af en moden plante, der primært anvendes til behandling en masse tarm og fordøjelsesproblemer såsom halsbrand, colitis, mavesår og irritabel tarmsyndrom.

Instruktioner

1 Harvest et blad fra de ydre kanter af din aloe plante. Disse er de mest modne blade og indeholder flest antioxidanter. Skær bladet ud på en diagonal.

2 Indstil bladene i en skål med de tips vender opad, og de ​​afskårne kanter vender nedad. Lad de brune safter drypper ud af anlægget i 10 til 15 minutter. Kassér de brune juice.

3 Skær strittende kanter bladet ved at skrabe siderne med en skrælle kniv.

4 filet bladet, skære den i halve, så du kan se indersiden.

5 skrab klare aloe gel inde fra blad med en lille teskefuld eller smør kniv. Pas på ikke at tage den gule del af bladet, som findes lige under den grønne skorpe. Denne gule membran kaldes latex og kan forårsage alvorlige kramper og diarré.

6 Bland 2 spsk. eddike med 1 kop vand.

7 Placer stykker af aloe vera gel i bunden af en si. Skyl aloe vera med eddike løsning blidt, vende stykker af gel til at sikre, at alle sider er blevet skyllet. Dermed vil vaske væk enhver ekstra latex, der kan holde sig til gelen.

8 Tilsæt 2 spsk. aloe vera gel og 6 ounce af citrus juice (såsom grapefrugt, citron, appelsin eller ananas) til en blender. Blend indtil aloe vera og juice er fuldt indarbejdet.

9 Opbevar din aloe vera juice i en lufttæt opbevaring af fødevarer container i dit køleskab. Saften bør indtages inden for to til tre dage.

TIPS

  • Gennemfør hele processen hurtigt. Jo længere aloe vera gel er udsat for luft, jo mere gelen oxiderer og mindre potent bliver det.
  • Eksperimenter med forskellige typer frugtsaft at se, hvilke smager bedst til dig. Man kan også yderligere fortynde saften med vand.
  • Du kan tilføje en knust vitamin C og et vitamin E-tablet i saften for ekstra ernæring.
  • Kontakt en homepathic læge eller læge med uddannelse i alternativ medicin, før du begynder enhver langsigtet ordning involverer aloe vera juice. Som alle naturlige helbredende retsmidler, aloe vera har dog kontraindikationer. Lægen vil bestemme den præcise dosering.
  • Hvis du bemærker kramper eller diarré, ophøre med at bruge saften. Bivirkningerne skal gå hurtigt, men hvis de ikke kalder en læge.

        

Udgiv min kommentar