Fantacine.com

Fælles Tidlig-Flu Symptomer

Fælles Tidlig-Flu Symptomer


Influenza også er kendt som influenza. Denne virus er udbredt blandt mennesker, pattedyr og fugle. Der er mere end 25 millioner tilfælde af den fælles influenza i Amerika hvert år. Identifikation fælles tidlig influenzasymptomer vil tillade dig at få behandling hurtigere og kan gøre dig godt hurtigere.

Feber

En feber er en stigning i kropstemperaturen. Hvis din kropstemperatur stiger forbi 98.6, så har du en feber. Du er nødt til at holde din krop kølig og drikke masser af væske.

Ondt i halsen

Hvis din hals føles kløende eller ondt, og det er overdrevet, når du taler eller synke, så du lider af ondt i halsen. Throat sugetabletter og masser af væske, vil hjælpe denne fælles tidlig influenza symptom.

muskelsmerter

Generel smertende og ømhed i kroppens muskler også er en fælles tidlig influenza symptom. Kom masser af hvile og tager smertestillende såsom Acetaminophen eller ibuprofen vil lindre nogle af de smerter.

Hoste

Løbsk og pludselig hoste kan opleves. Dæk din mund med en ansigtsbehandling væv for at forhindre spredning af bakterier.

Svaghed

Feeling alvorligt svage og trætte er en normal tidlig-influenza symptom. I de værste tilfælde, mange mennesker har brug for nogen til at hjælpe dem med at tage et bad og få tøj på. Masser af hvile og væske vil hjælpe med at lindre dette symptom.


        

Udgiv min kommentar