Fantacine.com

Bivirkninger af stoppe Sertralin

Sertralin er det generiske navn for Zoloft, en medicin, som anvendes til behandling af depression. Stop Zoloft kan være problematisk for nogle mennesker. Bivirkninger af tilbagetrækning varierer, men starter som regel inden for otte timer mangler en dosis og kan vare i uger eller måneder.

Advarsel

Du bør stoppe med at tage Zoloft kun med vejledning af en læge, fordi brat stopper kan forværre bivirkninger, eller abstinenssymptomer. Den bedste måde at minimere Zoloft tilbagetrækning er at aftage stoffet langsomt.

Bivirkninger

Bivirkninger af Zoloft tilbagetrækning omfatter kvalme, træthed, svimmelhed, hovedpine, uro, angst, en stigning i livagtige drømme, hallucinationer og mavekramper.

Halvt liv

Halveringstiden refererer til den tid, det tager en halv narkotika for at rydde din krop. Niveauerne droppe hver dag til det halve. Sertralin halveringstid er en dag, så det ville tage omkring en uge at vænne off 100mgs.

Prozac

Nogle mennesker finder en eller to doser af Prozac nyttige til at håndtere bivirkninger, fordi den har en længere halveringstid end Zoloft. Andre patienter kan kræve skifte til Prozac og aftrapning det, fordi det er lettere at stoppe med at bruge.

Kosttilskud

Nogle kosttilskud kan hjælpe lethed hævninger når stopper Zoloft, herunder 5htp, Sam-E og L-Glutamin


        

Udgiv min kommentar