Fantacine.com

Hvad er de forskellige smertestillende piller?

Hvad er de forskellige smertestillende piller?


Der er mange piller fremstillet til behandling af smerter. Nogle er tilgængelige ved recept, mens andre, mildere medikamenter er tilgængelige over-the-counter. Afhængigt af årsagen til smerte, kan en læge at bestemme, hvilke medicin er bedst.

Typer (over-the-counter)

Populære over-the-counter smertestillende omfatter acetaminophen, naproxen, ibuprofen og aspirin. Ifølge Time Magazine Håndkøbslægemiddel diagram, Acetaminophen er bedst egnet til at lindre smerter fra forstuvninger og for at reducere feber, mens naproxen og ibuprofen er effektive mod ledsmerter og menstruationssmerter.

Typer (ved recept kun)

Afhængigt af typen af ​​smerte, kan læger ordinere stærkere smertestillende medicin såsom hydrocodon acetaminophen, hydromorphon, oxycodon eller oxycodonhydrochlorid (opioider). Hydrocodon acetaminophen er en kombination af et narkotisk og non-narkotisk at lindre smerter, mens hydromorphon, oxycodon, og oxycodonhydrochlorid er strengt narkotika. Alt lov om visse hjernecentre til at lindre smerter.

Fordele

Smertestillende hjælpe personer med kroniske smerter leve et lykkeligt og produktivt liv. Når receptpligtige smertestillende midler tages nøjagtigt som anvist, de er sikker, effektiv og sjældent føre til afhængighed, ifølge National Institute on Drug Abuse.

effekter

Opioider påvirker hjernen ved at binde sig til specifikke proteiner (opioide receptorer) findes i hjernen og rygmarven. Dette kan drastisk ændre den måde en person oplever smerte.

Advarsel

Opioider, såsom oxycodon, almindeligvis misbruges. Indtagelse høje doser kan føre til afhængighed eller død. Opioider kan forårsage døsighed, forstoppelse, og deprimeret vejrtrækning.


        

Udgiv min kommentar