Fantacine.com

Hvordan kan man øge mave Acid

Passende niveauer af mavesyre, også kaldet saltsyre (HCl), er nødvendige for korrekt fordøjelse af fødevarer, og hypochlorhydria er den tilstand, der resulterer, når man har en mangel i HCl. Efterhånden som du bliver ældre, din mave vil sandsynligvis reducere sine niveauer af syre produktion, som kan kræve dig til at supplere din krops forsyning i en eller flere af følgende måder.

Instruktioner

1 Tilføj 1 til 3 spiseskefulde eddike til din premeal salatdressing, eller - hvis du kan tåle det - sluge skefulde ligesom du ville hoste sirup til at øge surhedsgraden i maven.

2 Tag C-vitamin kosttilskud i starten af dine måltider, eller omfatter naturlige kilder til vitamin i din kost ved at spise disse fødevarer i deres rå form eller som del af en salat: broccoli, persille, rosenkål, kål, blomkål, chili, citrusfrugter, kiwi frugt eller jordbær.

3 Fordøjelsesenzymer fra friske fødevarer kilder kan være billigere end købt kosttilskud og bidrage til at øge mavesyre. Af særlig fordel er enzymer fra ananas og papaya, men følgende er også nyttige, når spist før - eller sammen med - dine måltider: avocado, mango, meloner, hvidløg, urter, løg, bananer og spirer.

4 Betain-hydrochlorid er en kilde til HCI og fås i kapselform. Doser variere baseret på din tilstand og reaktion på tillægget, men skal i gang med en kapsel på måltid tidspunkt. Hvis symptomerne fortsætter, og der er intet ubehag fra kapslen, øge dosis op til tre piller, indtil symptomer på hypochlorhydria aftager.

5 Øge antallet af gærede fødevarer og drikkevarer, du indtager med dine måltider for at øge mavesyre. Dette vil omfatte produkter såsom alkoholholdige drikkevarer, sauerkraut, oliven, yoghurt og pickles.


        

Udgiv min kommentar