Fantacine.com

Sådan Clean Eye Briller med antirefleksbehandling

Anti-reflekterende (AR) belægninger anvendes til brilleglas for at reducere genskin fra lyse lys og overhead fluorescerende lys. De er især nyttig for kørsel om natten og til at skære ned blænding fra modkørende trafik. Belægningen kan skalle af eller blive beskadiget, hvis ikke passet korrekt, men der er enkle trin, du kan tage for at sikre, at du er rengøring dine anti-reflekterende linser ordentligt.

Instruktioner

1 Fugt linserne på begge sider, foran og bagpå, med koldt eller lunkent (ikke varmt) vand.

2 Påfør et par dråber mildt vaskemiddel til hver side af linserne. Gnid forsigtigt renere ind linserne i en cirkulær bevægelse i 10 til 15 sekunder på hver linse.

3 Placer linserne under rindende vand som du fortsætter med at hvirvle sæbe på dem, indtil de ikke føler glat eller sæbevand.

4 Skyl linserne igen under vandet, ryste overskydende sæbe.

5 Tør dine linser med en blød klud, såsom en gammel, ren ble eller en mikrofiber klud designet til optiske linser. Brug ikke papirservietter eller væv fordi træet fiber i disse produkter kan ridse AR belægning.

6 Brug ikke vinduespudsere eller andre kemiske rengøringsmidler på dine AR-objektiver, som de kan skalle af belægningen. Brug kun en spray rengøringsmidler eller pre-fugtet klude lavet specielt til anti-reflekterende belægninger, som regel købes hos din optiker udbyder.

TIPS

  • Aldrig gnide dine AR-objektiver med en klud, når linserne er tørre, da det kan beskadige belægningen.

        

Udgiv min kommentar