Fantacine.com

Tegn og symptomer på stress Brud i Spine

Tegn og symptomer på stress Brud i Spine


En stress fraktur i rygsøjlen, teknisk kaldes spondylolysis, indebærer en hårfin revne i knoglen, der beskytter rygmarven. Dette forekommer hyppigst i den nederste (lumbal) tilbage på grund af overdreven eller gentagen belastning. Det sker oftest hos børn og teenagere, der deltager i sport, hvor rygsøjlen er gentagne gange bøjet bagud, ifølge Winchester Hospital Chiropractic Center. Disse sportsgrene gymnastik, fodbold og karate.

Generelle symptomer

Nogle mennesker har ingen symptomer med en stress fraktur. Hvis der opstår smerte, kan det komme og gå. Smerten har en snigende debut, hvilket betyder at det ikke synes at være forbundet til hver enkelt hændelse.

Mekanisk Pain

Lokaliseret smerte og stivhed er et fælles tegn på en stress fraktur i rygsøjlen. Smerten kan være kedeligt eller skarpe. Det forværrer typisk med aktivitet, især når bøjning bagud, og det forsvinder, når personen hviler.

Compression Pain

Nerve kompression smerter kan opstå, når kroppen forsøger at helbrede bruddet. Det primære symptom er iskias, eller smerte, der udstråler ned ene eller begge ben. Der kan også være følelsesløshed, snurren eller en "prikken og stikken" fornemmelse. Den berørte ben kan blive svag så godt.

Time Factor

Symptomerne kan forværres over tid, eller hvis bruddet bliver større. Denne smerte forværres blot ved stående, ikke afhjælpes ved hvile og kan forstyrre søvn.


        

Udgiv min kommentar