Fantacine.com

Hvordan skal tjekkes Glucose Uden Meter

Hvordan skal tjekkes Glucose Uden Meter


Hvis du har diabetes, er det vigtigt, at du jævnligt tjekke dit blod-glucose niveauer. Selvom urin-glucose test er ikke så præcise på blod-glucose kontrol, kan de bruges, når blodet testning ikke er mulig. Alle patienter med diabetes bør vide, hvordan man kontrollere deres urin for ketonstoffer, især når din diabetes er ude af kontrol. Ketoner i urinen betyder, at din krop bruger fedt til energi i stedet for glukose. Dette betyder, at ikke nok insulin er tilgængelig til at behandle glucose til energi.

Instruktioner

Hvordan skal tjekkes Deres urin for ketonstoffer

1 Spørg din læge eller sygeplejerske, når du skal tjekke din urin for ketonstoffer. Begivenheder til at se for, hvad der kunne indikere forhøjet ketoner nævnes: når du føler kvalme, når du er syg fra en forkølelse eller influenza, når du er tørstig hele tiden, når du føler dig træt hele tiden, når din hud skylles, når din ånde lugter sjovt, og når du føler at du er i en tåge.

2 Køb urin teststrimler fra dit lokale apotek. Disse er tilgængelige i håndkøb uden recept. Sørg strimlerne er ikke forældet. Læs anvisningerne, der kommer med strimlerne og følge dem nøje.

3 Urinere i en ren urin container (fås hos din læge eller på apoteket). Sæt strimlen i din urin prøve (eller du kan give det under din urin stream). Ryst det overskydende urin.

4 Når strimlen skifter farve, sammenligne strimlen til farvekortet, der fulgte med teststrimler. Dette vil fortælle dig rækken af ​​ketoner, der er i din urin.

5 Udfør en anden test i et par timer, hvis testen viser, at du har små mængder af ketonstoffer i urinen. Det betyder, at ketoner opbygger.

6 Kontakt din læge straks, hvis testen viser, at du har moderat til store mængder af ketonstoffer i urinen. Dette kan være farligt; store mængder ketoner kan forgifte kroppen.

7 Optag resultaterne af hver test, at du tager og holder en dateret log. Vis loggen til din læge på hver af dine besøg.

TIPS

  • Må ikke udøve, når dine keton beløb moderat eller stor, eller hvis dit blodsukker er højt. Disse betyder, at din diabetes er ude af kontrol. Kontakt din læge med det samme.

        

Udgiv min kommentar