Fantacine.com

Hvad er de behandlinger af en klemt nerve i ryggen med smerter i benene?

En klemt nerve i ryggen kan forårsage smerte og smerte, der udstråler ned benet tilbage. Mange mennesker, der lider af denne betingelse ofte finde lindring med ikke-kirurgiske metoder. Men for nogle mennesker, kan smerter forbundet med en klemt nerve være alvorlige og livsændrende.

Identifikation

En klemt nerve kan forårsage kompression af nerverødder, som kan resultere i en tilstand kaldet iskias. Symptomer på iskias omfatter prikken eller brændende smerte, der udstråler fra bagsiden og ned i benet.

Symptomer

Iskias normalt påvirker den ene side af det nedre legeme, med udstrålende fra bagsiden ned langs benet. Nogle mennesker, der lider af denne betingelse har også smerter i foden og tæerne.

Ikke-kirurgisk behandling

De fleste af de mennesker, der lider af iskias er forårsaget af en klemt nerve i ryggen komme med ikke-kirurgiske behandlinger. Anvende varme pakninger eller køleelementer, afhængigt der har den mest relief, er én måde at behandle tilbage og smerter i benene. NSAID (ikke-steroide anti-inflammatoriske lægemidler) kan også hjælpe med at lindre smerter. For alvorlige ryg og smerter i benene, kan en epidural injektion give mere langvarig smertelindring. Fysioterapi kan lære motion teknikker, der kan hjælpe give lindring så godt.

kirurgiske behandlinger

Hvis patienter med svær ryg og bensmerter ikke har fået relief med ikke-kirurgiske behandlinger inden for 12 uger, kan kirurgi være en mulighed. En microdiscectomy er en kirurgisk procedure, der oftest anvendes til patienter med diskusprolaps diske. Ca. 90 procent af patienterne oplever lindring efter denne operation. En lumbal laminektomi kan udføres på patienter, der har haft smerter i benene og tænde for året, der har forværret over tid.

Overvejelser

Når de søger behandling for ryg og ben smerter, vil lægen overveje varigheden af ​​symptomer, din livsstil og sværhedsgraden af ​​smerte før der træffes beslutning om den bedste behandling for dig. Kirurgiske behandlinger er typisk kun overvejes, når ikke-kirurgiske behandlinger har undladt at give smertelindring.


        

Udgiv min kommentar