Fantacine.com

Brændenælder & Gigt

Brændenælder & Gigt


Brændenælde er også kendt som den fælles brændenælde og haven nettle.The stikkende busk vokser over hele verden, og det anvendes til behandling af en række betingelser, ifølge Dr. Steven Ehrlich, en naturopathic læge. Forskere er begyndt at tage et kig på effektiviteten af ​​brændenælde til behandling gigt og andre forhold.

Historie

Ifølge BBC blev brændenælde bruges til medicinske formål så langt tilbage som det tidspunkt, det romerske imperium.

Erhlich, i en bedømmelse af brændenælde til en University of Maryland Medical Center hjemmeside,
bemærkede, at brændenælde anvendes til behandling af anæmi, gigt, eksem, gigt og smertefulde led og muskler. Det er også ofte brugt til at behandle forstørret prostata, høfeber, forstuvninger, tendinitis og urinvejsinfektioner.

Teorier / Spekulation

De fine og stikkende hår, der giver brændenælde dens navn indeholder neurotransmittere, der kan nedsætte gigt smerter ved at sænke niveauet af inflammation og forstyrre transmissionen af ​​smerte signaler.

En anden teori om brændenælde smerte reduktion kapacitet, ifølge BBC News, foreslår brodden kan fungere som en mod-irriterende, eller at de prikkende hår arbejde som akupunktur nåle.

Forskning

Forskningen er stadig usikkert, ifølge Ehrlich, men aktuelle ansøgninger har syntes at hjælpe med at reducere ledsmerter og mundtlige ekstrakter synes at forstærke effekten af ​​anti-inflammatoriske lægemidler.

Hjemmesiden arthritistoday.com rapporterede, at en tysk undersøgelse fundet brændenælde ekstrakt til at indeholde inflammation undertrykke forbindelser, og at en tyrkisk undersøgelse viste ekstraktet for at have smertestillende og antimikrobielle virkninger.

En 2002 undersøgelse offentliggjort i "The Journal of Rheumatology" fundet, at i lab kulturer, brændenælde reducerede betændelse respons i celler i forbindelse med leddegigt.

Forskere fra University of Plymouth anvendte stikkende brændenælde blade i hænderne på mennesker med gigt i en uge og fundet, at de væsentligt reduceret smerte og holdt smerte niveauer lavt.

Formuleringer og doseringer

Brændenælde kosttilskud er normalt lavet af blade og stilke, men nogle præparater er lavet med brændenældefibre rødder. Rødder, ifølge Ehrlich, synes at have forskellige virkninger end blade og stilke af brændenælde.

Brændenælde kan købes som tørret eller frysetørret blad, som ekstrakt eller tinkturer, i kapselform eller i cremer. Du kan lave te med tørrede stikkende brændenælde blade eller infusioner med friske blade.

Den "Gigt dag" hjemmeside anbefaler at tage op til 1.300 milligram brændenælde dagligt eller anvende bladet direkte på huden.

Mulige bivirkninger og interaktioner

Bivirkninger kan omfatte nældefeber eller allergisk udslæt, væskeophobning eller mavebesvær, Ehrlich noteret. Brændenælde kan ændre menstruationscyklus og bør undgås af gravide kvinder. Brændenælde kan interagere med medicin for diabetes og forhøjet blodtryk, og med blodfortyndende medicin, diuretika og non-steroide anti-inflammatoriske lægemidler.


        

Udgiv min kommentar