Fantacine.com

Hjemmelavet retsmidler til at helbrede cellulite

Cellulite er dannelsen af ​​hytteost-lignende fedt stoffer i områder af kroppen, såsom lår, mave og balder. Cellulite kan være vanskeligt at fjerne med motion eller kost. Mænd er mindre tilbøjelige til at akkumulere cellulite i kroppen end kvinder. Kosmetisk kirurgi procedurer, såsom fedtsugning, er normalt ikke effektiv til behandling af cellulite, men nogle hjem retsmidler kan arbejde på at reducere sit udseende. Dog kan hjem retsmidler ikke give en øjeblikkelig eller mærkbar forandring i alle.

massere Olier

Massere kokosolie i det ramte område er et af de mest effektive retsmidler mod forekomsten af ​​cellulite. Korrekt masserer generelt kan medvirke til at reducere forekomsten af ​​cellulite. Du kan massere cellulite med blot kokosolie, eller olien kan blandes med en række æteriske olier såsom rosmarin, sandeltræ, enebær, cedertræ, lavendel, kanel, germanium, nellike og kamille, som alle kan medvirke til at begrænse cellulite . Derudover kan en blanding af timian, grapefrugt og majsolie også bruges til at massere områder, der har cellulite indskud.

Kaffe

Kaffe, eller koffein i det, er en anden foreslået løsning til at forbedre udseendet af cellulite. Brew jorden kaffebønner og mens kaffegrums er stadig varm, anvende dem over de områder, der har brug for behandling. Vegetabilske olier kan tilsættes for at reducere friktionen det kan forårsage på huden. Du kan opleve ubehag, når gør denne behandling, og resultaterne er ikke garanteret. Mange kosmetiske virksomheder har tappet ind på kaffe ingrediens i deres anti-cellulite cremer.

Andre indstillinger

Grapefrugt og mandel er andre naturlige midler, der kan medvirke til at reducere forekomsten af ​​cellulite. Grapefrugtjuice eller mandel ekstrakter kan tilsættes til lotion eller gnides direkte i cellulite til potentielt reducere forekomsten af ​​den ubehagelige fedt.

Du kan også prøve noget så simpelt som at tilføje havsalt til badevandet og sidder i det i ca 20 minutter kan også hjælpe med at reducere forekomsten af ​​cellulite.

Kost og Motion

Selvom det er næppe idiotsikker, tabe gennem regelmæssig motion og en fedtfattig, bør afbalanceret kost hjælpe med at reducere forekomsten af ​​cellulite. Også fjerne soda, alkohol, forarbejdede fødevarer, cigaretter og kaffe kan medvirke til at reducere cellulite, siger Dr. Howard Murad i sin bog "The Cellulite Solution."


        

Udgiv min kommentar