Fantacine.com

Forskelle Mellem Raw Organic White & Brown Sugar

Forskelle Mellem Raw Organic White & Brown Sugar


Sukker er en vital del af både den naturlige cyklus af planter og vores fødevareforsyning. Sukker kan komme fra mange kilder, men den vigtigste hæftning af sukkerprodukter stammer fra enten sukkerrør eller sukkerroer. Afhængigt af hvilken type af det færdige produkt og forarbejdning, kan sukker antage mange former, og lære forskellene mellem dem kan hjælpe dig med at vælge det rigtige sukker til dine behov.

White Sugar

Hvidt sukker er den mest identificerbare og stærkt forarbejdet form af sukker. Meget raffineret, USA behandler bjerge af stuff årligt fra sukkerroer og sukkerrør. Hvidt sukker er ikke bleget, i modsætning til hvad mange tror, ​​er snarere alle de naturlige egenskaber, som gør det brun fjernes under raffinering. Anlægget materiale til både sukkerrør og roesukker er hakket eller skåret, derefter presses til at udtrække juice. Kalk tilsættes til separate urenheder og siruppen ekstraheret fra pulpen koges og filtreres, fjerne melasse. De melasse er, hvad der forårsager en brun cast for råsukker. Melasse fjernet fra roer er ikke spiselige, men sukkerrørsmelasse bruges til fødevareproduktion. Når siruppen er kogt og reduceret, er det yderligere tørret og krystalliseret, derefter filtreret for at frembringe fine hvide sukkerkrystaller.

Brun farin

Brunt sukker kan synes at være en mere naturlig form for sukker, men er faktisk raffineret hvidt sukker, melasse er blevet tilføjet tilbage i. Foretrukket til madlavning til fremstilling af et caramelizing virkning, brun sukker er ikke det samme som råsukker. Råsukker er tør sukkerkrystaller, der er tilbage for det meste uraffineret, mens brunt sukker er simpelthen hvidt sukker blandet med melasse. Brunt sukker er fugtigt på grund af den tilsatte melasse indhold, hvilket gør den anvendelig i bagning og fødevareproduktion. Faktisk så stærkt forarbejdede i hvidt sukker, de naturlige elementer, der gør sukker brun fjernes, tilsættes derefter igen.

Raw Sugar

Råsukker er resultatet af sukkerrør saft, der krystalliseres og tørres men ikke yderligere raffineres for at fjerne de naturlige egenskaber af sukker. Råsukker har mere smag og har bevaret mange af de naturlige elementer i sukkerrør saft, der fjernes i mere raffineret sukker. Råsukker kan ikke fremstilles af sukkerroer. I modsætning til brunt sukker, denne type af sukker er tør og kornet, og kan bruges i de fleste noget, der kræver raffineret hvidt sukker som ingrediens.

certificeret økologisk

Certificeringen af ​​organisk definerer primært den måde, produktet dyrkes i stedet behandlet. Organiske midler dyrket uden brug af pesticider eller kommercielle kunstgødning. Økologisk sukker kan foretages fra roer eller sukkerrør, men sukkerrør er den mere fælles kilde. Økologisk sukker er typisk mindre behandles og ofte kommer i form af råsukker. Alle råsukker dog ikke økologisk, da de dyrkningsmetoder bestemme denne klassificering. Hvidt sukker kan være et økologisk produkt, men er ikke almindelig på grund af en præference for naturligt sukker fra de fleste organiske købere.


        

Udgiv min kommentar