Fantacine.com

Zopiclon Side Effects

Zopiclon er en receptpligtig medicin, som anvendes til at hjælpe dig med at sove til rådighed i Canada, Storbritannien og andre europæiske lande. Trods sin effektivitet som en sove støtte, Zopiclon udgør en risiko for bivirkninger hos nogle patienter.

Typer af almindelige bivirkninger

Almindelige bivirkninger af Zopiclon omfatter ændringer i smag, diarré, kvalme, opkastning, mundtørhed, hovedpine, svimmelhed, døsighed, tab af hukommelse, irritabilitet, forvirring, aggression og depression.

Egenskaber

Indtagelse af alkohol, mens du tager Zopiclon har potentiale til at forårsage alvorlig svækkelse. Drik ikke alkohol, mens du tager Zopiclon.

Tidsramme

Zopiclon er kun sikker for kortvarig brug af fire uger eller mindre på grund af risikoen for fysisk afhængighed lægemidlet. Hvis du udvikler en afhængighed og stoppe med at tage Zopiclon, kan du opleve hovedpine, muskelsmerter, svedtendens, rysten og angst.

Risici

Hos nogle patienter, Zopiclon forårsager forekomster af søvn-walking eller sove-kørsel. Disse begivenheder kan forårsage alvorlig ulykke eller personskade.

Overvejelser

Zopiclon er ikke sikker til brug under graviditet eller hos børn under 18 år Hvis du har en leversygdom, muskelsvaghed eller myasthenia gravis, søvnapnø eller respirationssvigt, din læge er ikke sandsynligt, at ordinere zopiclon grund af dens potentiale bivirkninger.


        

Udgiv min kommentar