Fantacine.com

Hvad Vitaminer er nødvendige for hudens elasticitet?

Hvad Vitaminer er nødvendige for hudens elasticitet?


Din hudens elasticitet --- de træk, der hjælper den springer tilbage i form efter at være blevet rørt --- falder som du alder. Visse vitaminer og mineraler hjælpe huden bevare sin form, men pas på dyre produkter og deres falske reklamer påstande: skal tages nogle vitaminer internt, nogle skal anvendes eksternt, og nogle mister deres styrke meget hurtigt. Forbedre elasticitet din hud indefra og uden ved at udnytte disse næringsstoffer tunge hårdtslående.

Vitamin C: Internt

Collagen, den mest rigelige protein i kroppen, er bogstaveligt talt hvad holder dig sammen. Det holder huden fast, fyldig og glat. C-vitamin er afgørende for kollagen produktionen. Det er praktisk taget umuligt at overdosere C-vitamin, da det er vandopløseligt (betyder, at du tisse ud uanset din krop ikke bruger), så belastningen på citrusfrugter, broccoli, peberfrugt, bær, grønkål og blomkål.

Vitamin C: Eksternt

Men det er ikke alle C-vitamin gør: det er en af ​​de få vitaminer, der effektivt kan trænge ind i huden, når den anvendes topisk. Det kan medvirke til at reducere solskader og rynker siden, som en antioxidant, er det bekæmper frie radikaler produceret af solen, der skader din hud. Men C-vitamin i en topisk form, er meget ustabilt. Check for produkter, der har en koncentration på mere end 5 procent, og se ud for gulning --- det betyder, at vitamin er oxideret, og er ikke længere effektiv.

Vitamin E: Eksternt

Vitamin E er en anden potent antioxidant, der reducerer fri radikal skader på huden. I modsætning til C-vitamin, bør du anvende dette vitamin til huden efter du har været i solen. Den kommer i form af en olie, og hjælper med at lindre og fugter brændt hud. Du kan købe olien i narkotika og helsekost butikker, eller du kan købe E-vitamin kapsler og skær dem åbne med en saks.

Vitamin A: Eksternt

Må ikke haste til helsekostforretning og overdosis på vitamin A piller. For meget af dette fedtopløselige vitamin kan forårsage dit hår til at falde ud, og din hud bliver tør. Dog, vitamin har markante virkninger, når det påføres topisk. En undersøgelse fra University of Michigan Medical Center viste, at mennesker med solskader øget kollagen produktion med 80 procent, når du bruger en hudcreme med Retin-A (en form for vitamin). Det forbedrer cirkulationen i huden og bogstaveligt fornyer det. Du kan kun købe Retin-A creme fra en hudlæge, og du bliver nødt til at parre den med en god fugtighedscreme og solcreme.

Selen: Internt

Selen, et spor mineral findes i jorden, ikke får helt pressen, at de mere velkendte vitaminer gør. Men du behøver ikke undervurdere denne magtfulde næringsstof. Selen er en antioxidant, gemmer din hud mod frie radikaler og er særlig effektiv i bekæmpelsen hudkræft. For meget er meget giftigt, så ikke tage mere end 400 mcg om dagen. Finde det i paranødder, den højeste naturligt forekommende kilde til selen, samt tun, hvidløg, løg og broccoli.


        

Udgiv min kommentar