Fantacine.com

Sådan Lose 10 pounds hurtigt

Sådan Lose 10 pounds hurtigt


Har du en stædig 10 pounds, som du ønsker at slippe af med hurtigt? Er du frustreret, fordi hver metode, du forsøger ikke synes at virke? Nå, jeg hører din smerte. I denne artikel vil jeg lære dig at tabe 10 pounds hurtigt. Er du klar? Lad os begynde.

Instruktioner

1 Øvelse mere. Der er ikke komme udenom. Du har fået til at få din krop i bevægelse. For eksempel, hvis du har arbejdet ud 2 gange om ugen i 30 minutter hver session, du nødt til at træde det op til 3-4 gange om ugen i 45 minutter hver session. Ved at gøre dette, vil du tvinge din krop til vægttab mode og du vil miste de genstridige 10 pounds hurtigt.

2 tælle kalorier. Hvis du ikke ved, hvor mange kalorier du tager i på daglig basis, så vil du ikke være i stand til at tælle dem. Derfor, hvis du er virkelig seriøs omkring at tabe sig, skal du tælle dine kalorier. Den gennemsnitlige voksne har brug 1500-2000 kalorier om dagen for at opretholde deres eksisterende vægt. Hvis du forsøger at tabe, men skal du sænke det en smule. Bare sørg for, at du ikke går under det anbefalede beløb for dit køn, alder og build.

3 Zig CAG kalorier. For at holde dit stofskifte revved op, skal du zig zag dine kalorier. Det vil sige, lad os sige, du beslutter at gå med 1300 kalorier om dagen 9100 kalorier om ugen. Du bør have nogle lavere kalorier dagen og nogle højere kalorieindhold dem. For eksempel, mandag onsdag og fredag ​​kan du vælge 1100 kalorier og de andre dage 1450.

4. Begræns mellemmåltider. Det lyder måske indlysende, men du absolut skal begrænse dine snacks til sunde snacks. For eksempel, hvis du typisk snack på chips og cookies og du elsker den sprøde smag, kan du prøve at spise gulerødder i stedet. Ved at gøre dette, vil du erstatte dårlige vaner med gode, der vil vare hele livet.

5 Spis mere sunde elementer. Mange gange, vi afkald vores kost planer, fordi vi er altid sulten. Nå, den gode nyhed er, at grøntsager og frugt kan hjælpe dig med at overvinde sulten. Desuden kan de give dig med dine daglige behov af 5 til 13 portioner om dagen. (2 til 4 af disse portioner er frugt) .Veggies og frugt vil holde dig tilfreds.

6. Spis ofte. Glem alt om at spise 3 gange om dagen. I stedet spise 5-6 måltider om dagen. Ikke blot vil dette SpeedUp dit stofskifte, men det vil holde dig fra overspisning så godt.

7 Hold en fødevare tidsskrift. Mange gange gør vi indse, hvor meget vi rent faktisk spiser. Derfor du absolut skal skrive ned hver eneste mad og snack, du spiser. Dette inkluderer endda chokolade Oreo cookie, som du udlændinges på. Ved at skrive alt ned, kan du vurdere dine fremskridt og hurtigt finde ud af noget, der hæmmer dine fremskridt.

8 Deltag et vægttab støtte gruppe. Folk, der føler sig støttet, er mere tilbøjelige til at holde fast i deres vægttab planen. Derfor finde en arbejde ud eller motion kammerat eller deltage i en støttegruppe. Ikke alene vil de motivere dig, men du vil motivere dem så godt.

9 Drik mere vand. Sørg for, at du drikker mindst 8-10 glas vand om dagen. Ikke blot vil denne hastighed dit stofskifte, men det vil også hjælpe din krop flush fedt.

10 Afslutningsvis miste de sidste 10 pounds er ikke svært, men det tager en smule tålmodighed og disciplin. Ved at følge de ovennævnte tips, kan du deop de sidste 10 pounds og nå dit mål vægt nemt. Held og lykke.


        

Udgiv min kommentar