Fantacine.com

Simple Sleeping Secrets

Simple Sleeping Secrets


Få en fuld nats søvn har en stor indflydelse på, hvordan udhvilet din krop og sind vil føle den næste dag. Mens søvn er en vigtig del af dit helbred, kan mange mennesker ikke finde nok tid til det eller har et problem, der forbyder dem at få nok. Ved at udvikle gode sovevaner, kan du finde en måde at sove så meget som din krop behov og føler udhvilet og klar til at tage på dagen.

sovende betingelser

For at øge dine odds for en god nats søvn, så sørg for, at forholdene er ideelle. Sørg for, at dit værelse er mørkt nok, så du kan få en fredelig søvn. Eliminer overdreven lys, støj og andre forstyrrelser, der holder dig vågen. Prøv at læse eller lytte til fredelig musik et par minutter før du går i seng. Sørg for, at din seng, puder og tæpper er egnet til din krop. Hvis du er utryg, du er mere tilbøjelige til at have problemer med at falde i søvn og vågne op hele natten.

Planlægning

Prøv at gå i seng omkring samme generelle tid hver aften. Din krop vil vænne sig til dette, og vise tegn på træthed omkring dette tidspunkt. Sørg for ikke at drikke eller spise for meget lige før sengetid, som du bliver nødt til at bruge offentligt toilet, og du kan have svært ved at få kvalitet søvn. Sørg for, at dem tæt på du kender din søvn tidsplan og respektere det. Under tilfældige afbrydelser, såsom en ringende telefon, under dit planlagte søvn tid kan være frustrerende og forstyrrende.

Daglig aktivitet

Det er vanskeligere at føle træt, hvis du ikke er aktiv i løbet af dagen. Forsøge at opretholde en afbalanceret kost og få en rimelig mængde motion hver dag. Få udenfor, interagere med andre og tilbringer tilstrækkelig tid i sollys. Alt dette vil gøre du føler behov for at sove ved udgangen af ​​dagen.

Sleep Kosttilskud

Hvis du har prøvet at justere din rutine og din tankegang for at få mere søvn og har ikke været en succes, er der søvn kosttilskud til rådighed, der kan yde bistand. Både melatonin og baldrian arbejde som beroligende midler til at berolige dig ned og fremkalde søvn. De skal tages minutter før ligger ned for at øge deres effektivitet. Begge er tilgængelige som piller, der kan indtages oralt.


        

Udgiv min kommentar