Fantacine.com

Hvad er Mederma til?

Mederma er en over-the-counter aktuelt gel anvendes til at reducere forekomsten af ​​ar i alle størrelser som følge af acne, skader eller kirurgi. Den indeholder også en solcreme, der beskytter ar mod UV-stråler, som eksponering for solen kan gøre ar se mørkere og mere mærkbar. Mange mennesker foretrækker Mederma fordi det er overkommeligt, let at anvende og mindre iøjnefaldende end andre ar behandlingsmetoder.

Identifikation

Mederma er en klar og ikke-fedtende gel fremstillet af botaniske ekstrakter. Gelen er behagelig ildelugtende og tørrer hurtigt. Med regelmæssig brug, vil Mederma gøre de fleste ar mindre synlige og vil udglatte forekomsten af ​​arvæv. Ud over at behandle ar, kan Mederma også anvendes til behandling af strækmærker på maven, benene og bryster.

Egenskaber

En lille mængde Mederma bør forsigtigt masseres ind arvæv tre gange om dagen. Hvis du behandler en ny ar, anvende tre gange om dagen i to måneder. Hvis behandling af en gammel ar, anvende tre gange om dagen i op til seks måneder.

Overvejelser

Mederma er sikkert for både børn og voksne, selv om nogle mennesker oplever hud følsomheder og allergiske reaktioner såsom hud hævelse eller kløe. Hvis du oplever nogen negative bivirkninger, ophøre med at bruge og kontakte din læge. Hvis du bruger Mederma til at behandle acne ar, være forsigtig med ikke at anvende gelen i nærheden af ​​øjnene.

Egenskaber

Mederma er tilgængelig på detailhandlere såsom Target og Wal-Mart. Det kan også købes i hudpleje midtergangen af ​​de fleste kiosker, selv om nogle kiosker skrinlægge det i førstehjælp midtergangen. Gelen er tilgængelig i 20 gram eller 50 gram rør.

typer

Mederma gør også en ar-reducerende gel designet specielt til børn. Gelen indeholder de samme aktive ingredienser som den oprindelige formel, bortset fra at det er lys lilla og har en frugtagtig duft.


        

Udgiv min kommentar