Fantacine.com

Virkningerne af Accutane på Bleget Tænder

Isotretinoin, almindeligvis kendt som Accutane, er et receptpligtigt lægemiddel anvendes til behandling af ekstreme acne tilfælde. Taget i pilleform, kan medicinen rydde op acne i fire til seks uger for de fleste brugere. Imidlertid er Accutane også kendt for at forårsage en bivirkning, der skader arbejde på bleget tænder. Det stof reagerer på bleget tænder ved at forårsage en grålig slåes tyggegummi linjer og farvning arbejde blegemiddel på broværk.

Tooth Misfarvning

Accutane forårsager iboende misfarvning, hvilket gør emaljen ændring i den indre struktur af tanden. Ifølge drøftelser om Acne.org, brugere af produktet bemærket effekter af "små lyse prikker, der ligner hvide fregner på tænderne." Sådanne mærker på tænder kan forekomme på nogen af ​​bridgeworks, med fortænderne den mest bemærkelsesværdige. Stærk misfarvning kan blive mærkbar i så tidligt som én måned fra første dosis.

Risiko for skade på Bleach Work

Andre bivirkninger forekommer hyppigere end hvide misfarvning på bleget tænder. Men mere end 10 rapporter om Acne.org alene link misfarvning til Accutane, specielt hos yngre patienter, hvis tænder er stadig under udvikling. En fjerde år dental student foreslog på dental stedet PHC-SSP.ca at yngre brugere, der modtager Accutane udgøre en højere risiko for ikke kun at have tand misfarvning, men mere fremtrædende sager. "Mens blivende tænder stadig udvikler, der er en mulighed, at de er årsagen til de grålige foringer," rapporten læser. "Ved at vente at tage Accutane indtil tænderne er fuldt udviklet, er risikoen for skader sænker markant."

Variationer skader

Rækken af ​​misfarvning har mange faktorer. Mængden af ​​blegemiddel bruges på en persons tænder kan bestemme, hvor meget acne medicin reagerer på broværk. Ligeledes faktorer som hvor ofte en person børster hendes tænder, og den enkeltes niveau af tænder Stainer forbrug, såsom kaffe og sort te, alle forårsager variationer af skader. Alder spiller også en faktor, som ældre tænder vil vise færre tegn på misfarvning end en yngre persons blivende tænder.

Overvejelser

Læger kan ordinere en bestemt medicin for acne; hvis du har tænder blegning, overveje at skifte til en anden form for acne behandling, der ikke vil påvirke tidligere dental arbejde. Hvis du allerede tager medicin, foreslår Columbia University College of Dental Medicine børste tænder to gange om dagen for at forhindre oprustning på emalje og efterlade tænder mere ensartet i farve. Tænder Stainers yderligere showcase tand misfarvning; undgå produkter såsom te, mørke cola, vin og kaffe vil efterlade tænder vist hvidere og skader på tand blegning mindre mærkbar.

Hvad gør man hvis Tænder allerede Stained grund Medicin

Fra 2010, eksisterede ingen citater af effektive forebyggende foranstaltninger mod skader på bleget tænder. Whitening tandpastaer og kridtning strimler kan hjælpe blande tænderne farverne tættere, afgiver et ensartet udseende. En ekspert fra PHC-SSP.ca foreslår yderligere at tale med en tandlæge på "ændre blegemiddel bakker kun blege" grå "del af tanden først. Ændring bakkerne vil stoppe de over kridtning på incisals."


        

Udgiv min kommentar