Fantacine.com

Den Calorad Diet

Calorad er en flydende protein kosttilskud. Først introduceret til USA og Canada i 1984, det lover vægttab, mens du sover, samt forbedret udholdenhed og energi i hele den følgende dag. Ingen videnskabelige undersøgelser er blevet offentliggjort at støtte Calorad påstand om, at det hjælper folk til at tabe.

Calorad krav

Producenter af Calorad lover, at bruge det vil erstatte kroppens essentielle og ikke-essentielle aminosyrer samt dets lagre af kollagen (fiber væv i muskler og led), som forarmet af frie radikaler som forurening, kemisk indånding og cigaretrøg. Calorad siger også, det vil hjælpe bremse kroppens tab af lean muskelmasse fra den naturlige aldringsproces.

Usage

Calorad er tilgængelig i både flydende og sprayform, og er designet til at tage på en tom mave før sengetid. Du rådes til ikke at spise nogen hele fødevarer tre timer, inden den træffer Calorad, som producenten siger det kan forstyrre produktets succesrate.

Ingredienser

Calorad vigtigste ingredienser er kollagen hydrolysat, aloe vera, glycerin, kaliumsorbat og citron aroma. Kollagen hydrolysat eller hydrolyseret kollagen, er en "spiseligt produkt afledt af animalske proteiner og kan spises i mængder i overensstemmelse med en normal daglig proteinindtag," ifølge Brigham og kvinders Hospital. Dieters kunne erhverve de samme næringsstoffer fra andre fødevarer rige på protein, såsom æg, magert kød, nødder og fedtfattige mejeriprodukter.

Ren aloe vera, når det indtages, er kendt for at have en betydelig afførende virkning på kroppen, ifølge National Center for komplementær og alternativ medicin. Hvis du jævnligt spiser aloe vera før sengetid, kan du vågne op til smertefulde mavekramper eller diarré. På grund af sin stærke afførende, kan det også mindske styrken af ​​visse lægemidler eller antibiotika og bør anvendes med forsigtighed.

Også indeholdt i denne diæt supplement er kaliumsorbat, som er et konserveringsmiddel og må ikke forveksles med grundstoffet kalium, en elektrolyt / mineral din krop har brug for at fungere. Endelig glycerin og citron aroma er kun sødestoffer.

Bundlinjen

Før du prøver Calorad, bør du tjekke med din læge. Selvom aloe vera ikke er en væsentlig mad for at tabe og erstatte muskler, protein er. Men du kan få protein lige så let gennem forbruget af andre, hele fødevarer kilder. Disse fødevarer er mere let tilgængelige og vil koste mindre end Calorad produkter (tre flasker Calorad generelt koste omkring $ 70, som for sent 2009). Fedtfattig, hele fødevarer indeholder store mængder af vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer, som bedre understøtter en sund livsstil.


        

Udgiv min kommentar