Fantacine.com

Hvordan at reparere en brok uden kirurgi

Hvordan at reparere en brok uden kirurgi


Når en del af bugvæggen er svag eller tårer, kan en del af tarmen skubber gennem åbningen, hvilket resulterer i en brok. Lyskebrok forårsage en bule i maven eller lysken og er ofte smertefulde og ubehagelige. Lyskebrok kan føre til potentielt dødelige komplikationer, så det meste af tiden læger anbefaler kirurgi til at reparere dem, ifølge Mayo Clinic. Nogle lyskebrok kan repareres uden kirurgisk indgreb, selv om dette er normalt forbeholdt mindre brok, der ikke forårsager megen smerte. Hiatal brok er brok, at skubbe op mod brystet, og de normalt ikke kræver operation, ifølge FAQs.org. Forsøg ikke at reparere din brok uden at konsultere med din læge først.

Instruktioner

1 Brug blide tryk på maven for at forsøge at skubbe din lyskebrok tilbage på plads. Det er bedst at gøre dette, mens i en afslappet, tilbagelænet position. En meget lille lyskebrok kan forsvinde af sig selv, når når du ligger ned, efter den FAQs.org.

2 Brug en truss at placere blide pres på brok og holde det på plads. En truss består af et bælte med en pude, der går over brok at holde det i og forhindre mere af tarmen i at lække gennem det svage punkt i maven.

3 Undgå at ligge ned efter at have spist, hvis du har en hiatal brok. Symptomer på hiatal brok, såsom halsbrand, bøvsen og midterste brystsmerter, kan blive værre, hvis du læne sig tilbage efter et måltid. Undgå tobak, alkohol og krydret og meget sure fødevarer og drikkevarer, såsom tomatprodukter og citrussaft, at hjælpe med at lindre hiatal brok symptomer, ifølge FAQs.org.

4 Tag antacida at hjælpe med at fjerne overskydende mavesyre i at forårsage halsbrand, hvis du behandler en hiatal brok. Brug over-the-counter H2-blokkere for at reducere mængden af ​​syre din mave producerer hvis antacida undlader at styre dine symptomer tilstrækkeligt.

5 Spørg din læge om receptpligtig styrke H2-blokkere og andre medikamenter, såsom Prilosec, der kan hjælpe lindre hiatal brok symptomer, mens du helbrede. Metoclopramid kan forårsage maven at tømme hurtigere og kan styrke musklen omkring spiserøret, hvilket eliminerer nogle af de smerter og ubehag forbundet med din hiatal hernia, ifølge FAQs.org.

TIPS

  • Kontakt din læge eller gå til en skadestuen straks, hvis du oplever stærke smerter eller kaster blod som følge af en brok.

        

Udgiv min kommentar