Fantacine.com

Hvor lang tid går acid reflux Tag til helbrede?

Varighed

Lejlighedsvis halsbrand eller sure fordøjelsesbesvær er fælles. Hvis symptomerne opstår to eller tre gange om ugen i mere end to uger i træk, se din læge. Ubehandlet syre refluks sygdom kan skade spiserøret og forårsage sår eller øge risikoen for kræft. Medicin er til rådighed, der vil kontrollere symptomer i flere timer. Men medmindre livsstilsændringer er lavet, tilstanden er livslang. Heling af beskadiget spiserøret kan tage uger eller måneder, afhængigt af omfanget af esophageal skade og den enkelte.

livsstilsændringer

Fordøjelsesvæsker holdes normalt i maven ved en ringformet muskel i bunden af ​​spiserøret, som åbner for at tillade fødevarer at passere ind i maven og lukker for at forhindre fødevarer og syrer i igen at spiserøret. En række faktorer kan forårsage dette muskel til at lukke uretmæssigt. Disse faktorer omfatter krydret eller fed mad, overspisning, fedme, spise mindre end tre timer før sengetid, rygning, alkohol, koffein, citrusfrugter, tomater og tomat-baserede fødevarer, og hvidløg og løg. Kontrol af disse faktorer kan forhindre gentagelser af sure opstød.

Medicin

En række medikamenter er tilgængelige over-the-counter og recept til midlertidigt styre syre refluks symptomer. Du vil sandsynligvis begynde at føle lindring inden for en time og lindring kan vare op til seks timer. Antacida (fx Tums, Alka-Selzer, Maalox eller Rolaids) neutralisere overskydende mavesyre og er mest effektive til milde tilfælde. Brug af antacida for ofte, dog kan stimulere overproduktion af syre. H2-blokkere, såsom Tagamet, Pepcid eller zantac, kan yde midlertidig lindring, men undlader at arbejde i mange mennesker. Protonpumpehæmmere, såsom prevacid, Nexium, Prilosec og Protonix, er mere effektive end H2-blokkere for mere alvorlige sure opstød. Derudover de hjælpe helbrede foring af spiserøret. Hvis acid reflux ikke kan kontrolleres med livsstilsændringer og medicin, kirurgi kan være nødvendigt at styrke den nederste esophageal muskler.


        

Udgiv min kommentar