Fantacine.com

Marigold Flower Fordele

Marigold Flower Fordele


Morgenfruer er hårdføre, etårige planter med mange sorter. Morgenfrue omtales også som calendula og har været anvendt i århundreder som traditionel bod for en række lidelser. Morgenfrue er rig på flavonoider, som er anti-oxidant-lignende kemikalier, der beskytter kroppens celler fra processen med oxidation. Blomsterne har antibakterielle, anti-fungale og anti-spasmodisk egenskaber blandt mange andre.

Anti-inflammatorisk

Marigold kan hjælpe fremskynde helbredelse og reducere inflammation. Det er blandt de mange urter anvendes til behandling af conjunctivitis og lignende eye betændelser ved hurtigt at reducere rødme og hævelse. Marigold forbedrer også blodstrømmen til det ramte område. Marigold var også en af ​​de tidligste behandlingsmuligheder for mavesår. De mundskyllevand og gargles lavet med aktive ingredienser, der findes i morgenfrue lindre ondt i halsen og irriteret mund væv. Marigold kan hjælpe lindre irritation forbundet med ble udslæt, også.

Anti-fungal

De anti-svampe egenskaber i morgenfrue hjælper behandle svampeinfektioner såsom fodsvamp, ringorm og candida. Morgenfrue anvendes til behandling af en række hudsygdomme, herunder eksem, juvenil acne og hud ulcerationer.

Anti-Spastisk

De anti-spastisk egenskaber morgenfrue kan hjælpe slappe muskelkramper og spasmer. Marigold kan lindre ubehag forbundet med menstruationskramper, fordøjelsesbesvær, colitis og menopausale symptomer.

Mulig Anti-Cancer Egenskaber

De seneste undersøgelser med morgenfrue søger at isolere sin rolle som et anti-cancer middel. Der har været tegn på, at morgenfrue kan hjælpe med at behandle visse kræftformer som Heren s karcinom, når det bruges med andre urter såsom Echinacea purpurea, Scorzonera humilis L., og Aconitum moldavicum. Beviserne var resultatet af en undersøgelse foretaget af Fedkovich Chernivtsi State University of Ukraine.


        

Udgiv min kommentar