Fantacine.com

Sådan Gør hostesaft

Sådan Gør hostesaft


Hostesaft kan erhverves i håndkøb, men du kan også gøre det fra ingredienser fra dit køkken og helsekost butik. Du må ikke lyst til shopping, når du bliver syg, så det kan være en god idé at samle de ingredienser, du skal bruge og få dem klar til at piske op i en hostesaft ved det første tegn på en hoste eller ondt i halsen.

Instruktioner

1 Bring to kopper vand i kog på komfuret eller i mikrobølgeovnen. Du kan bruge en gryde så lille som 2 quarts at gøre hostesaft.

2 Hak nogle elecampane rod i små stykker. Elecampane rod er en naturlig hostestillende middel og hele roden kan købes på en helsekostforretning. Hvis du ikke kan finde det, kan du erstatte ingefær. Tilføj de dybereliggende brikker til det kogende vand.

3 Kog roden i flere minutter, indtil det begynder at blive bløde. Derefter presse saften fra en halv citron og føje den til blandingen. Du kan tilføje saft fra en hel citron, hvis du kan stå smagen.

4 Tilføj et par skefulde honning til hostesaft. Honningen ikke kun vil lindre halsen, dækker op enhver ubehagelig smag i hostesaft. Du kan bruge noget andet, du ønsker at forbedre smagen, såsom sukker eller pebermynte.

5 Hæld et par skefulde af din favorit whisky, hvis du ønsker. Den whisky hjælper dig slappe af og sove og er godt for en natlig afhjælpe.

6 Gør hostesaft frisk hver 4 til 6 timer og drikke, mens dine symptomer varer ved.


        

Udgiv min kommentar