Fantacine.com

Hvordan man behandler ringorm med naturmedicin

Hvordan man behandler ringorm med naturmedicin


Ringorm eller Tinea er en fælles smitsom svampeinfektion, der kan påvirke hovedbunden, krop, fødder eller negle. Ofte forårsager en rød ring på huden, er ring orm forårsaget af fungale dermatofyter og har intet at gøre med orme. Mest almindeligt behandles med barske svampeinfektioner-drab lægemidler kan et par naturmedicin stoppe ringorm i dens spor uden dyre recepter eller uønskede bivirkninger. Læs videre for at lære mere om, hvordan man behandler ringorm med naturmedicin.

Instruktioner

1 Soak et stykke vat i æble cider eddike og anvende det til det berørte område flere gange om dagen, en af de ældste og mest effektive naturmedicin behandlinger for ringorm. Æble cider eddike er naturligt anti-svampe og matcher hudens pH, hjælper med at rense området og dræbe svampen uden at skade huden.

2 Vask det berørte område og anvende en lys lag af rene tea tree olie flere gange om dagen med et stykke vat. Tea tree olie indeholder terpinen-4-ol som absorberer hurtigt ind i huden for at dræbe svampen ved rødderne, hjælpe med at rydde op ringorm på blot et par dage.

3 Anvend Døde Hav salte til det berørte område til at tørre ud svampen, en løsning, der kan være lidt ru på huden, men er effektiv. Hav salte er tilgængelige i store Kerner til madlavning eller i organ scrubs. Påfør krat eller en blanding af havsalt og vand til området flere gange om dagen, indtil den røde ring er forsvundet.

4 Brug sort valnød til at helbrede ringorm, en naturmedicin afhjælpe bruges af indfødte amerikanske indianere. Vælg en umodne grønne valnød fra træet og crack det åbne. Inde i skallen vil være et lag af sort pasta eller olie. Påfør den sorte pasta til det ramte område flere gange om dagen og se din ringorm forsvinde.

TIPS

  • For alvorlige tilfælde af ringorm, sættetid bandager i æble cider eddike og holde området dækket indtil symptomerne begynder at stilne af.
  • Hvis du køber en body scrub, sørge for, at havet salte er en af ​​de første fire ingredienser.
  • Når du køber tea tree olie, være sikker på at det er 5 procent cineole og 35 procent terpinen-4-ol.
  • Ringorm er yderst smitsom. Hvis du finder dig selv med et tilfælde af ringorm, beskytte dig selv og dem omkring dig ved at desinficere dit hjem og arbejdssteder og vaske dine hænder regelmæssigt. Det er også en god ide at behandle dine kæledyr for ringorm, selvom du ikke kan se nogen decideret tegn eller symptomer.

        

Udgiv min kommentar