Fantacine.com

Skeleton- & Skin-byggeteknikker

Skeleton- & Skin-byggeteknikker


Af natur, hud- og skelet-byggeteknikker kræver interne forbrug af knogle styrkemidler og den eksterne anvendelse af hud forarbejdningsvirksomhederne. Med en effektiv hudpleje regime og ordentlig ernæring, kan stærke knogler og sund hud opleves i alderdommen.

Skeleton Building

Calcium er nødvendig for at styrke mineralisering i knoglerne. Vitamin D hjælper kroppen optage calcium, bidrager til knoglevækst, og bistår osteoblast og osteoklastceller der konstant remodel knoglerne. En sikker-brand skelet byggeteknik er at forbruge mere af disse elementer ved enten mælk forbrug eller calcium og vitamin D3 kosttilskud.

hud Building

Igangsætte og opretholde en sund hudpleje regime. Regelmæssig skrubbe bygger hud, fordi det giver mulighed for døde hudceller til at skifte ham ud til foryngelse. Anvende fugtighedscreme efter hver udsættelse for vand beskytter huden mod udtørring. Fugter huden med en oliebaseret lotion. Beskyt huden mod invaliderende solen med ordentligt tøj dækning og solcreme.

Spinal Care

Skelettet giver mulighed for mobilitet, men bærer den menneskelige ramme. Bearing vægt uhensigtsmæssigt fører til dårlig kropsholdning og rygsøjlen fejljustering. Dr. Mallika Marshall anbefaler at holde din vægt nede for at reducere knogle stress, sover på en mellemlang fast madras til ryg støtte og bevare fleksibiliteten med regelmæssig motion.


        

Udgiv min kommentar