Fantacine.com

Hvad til Spørg en kardiolog

Før ansættelse

Før du planlægge en aftale med en kardiolog, sørg for at du vælger den rigtige læge for dine særlige sundhedsmæssige betænkeligheder. Hvis du har mulighed for at vælge mellem flere forskellige specialister, tage et øjeblik at kalde hver af dem for at få en bedre idé om, hvor man bedst kan opfylde dine behov.

Hvad er lægens legitimationsoplysninger? Er kontoret acceptere din sygesikring planen? Hvad hospital eller hospitaler er hun tilknyttet? Har lægen har erfaring i behandling af din specifikke tilstand. Også spørge om udnævnelsen tilgængelighed, ventetider og nødprocedurer.

Under det første besøg

Hvis du er blevet henvist til en kardiolog, vil han allerede har kopier af dine medicinske journaler. Dette er en god tid til at stille de spørgsmål, du måtte have om din sygdomstilstand. Hvis lægen ordrer flere tests, bør du føler dig tryg at spørge om årsagerne til disse test, samt specifikke spørgsmål, du har om testene. Spørg om behandlingsforløbet den hjertespecialist anbefaler,, herunder hvordan og hvornår du skal tage noget medicin ordineret, samt hvad der eventuelt er procedurer, der anbefales. Bekræft din næste aftale tid, dato og sted.

Bundlinie

At finde en kardiolog, som du føler dig tryg med, er det første skridt til at behandle enhver hjertesygdom. Spørg så mange spørgsmål som du vil, uanset hvor trivielt de kan synes. Lægen du vælger bør løse dine problemer, og give dig klare og detaljerede oplysninger om din tilstand, eventuelle anbefalede behandlinger, samt din opfølgende behandling.


        

Udgiv min kommentar