Fantacine.com

Ydersiden af ​​knæsmerter

Knæet smerter påvirker en af ​​tre amerikanere ældre end 45 år, ifølge Mayo Clinic. En almindelig årsag til smerter i knæet er en skade på knæet. I andre tilfælde, knæ smerten er resultatet af medicinske tilstande.

ledbåndsskade

En lateral sideledbånd skade forårsager øjeblikkelig smerte, der bliver værre som du går eller bøje knæet. En tåre til denne ligament kan skyldes et fald eller en direkte slag mod knæet.

sene Skade

Knæet smerter forårsaget af en sene skade, eller tendonitis, er især almindelig i atleter som løbere, skiløbere og cyklister. Ofte smerten forværres under hoppe, løbe eller gå på trapper.

meniskskade

Knæet smerter på grund af en meniskskade, eller en tåre af brusk, kan være mild til moderat og kan omfatte hævelse eller følelsen af, at knæet er låst på plads.

Bursitis

Bursitis, ifølge Mayo Clinic, kan være et resultat af en direkte slag på knæet, hyppige fald bakterier, komplikationer fra rheumatoid arthritis, osteoarthritis, eller gigt. Bursitis kan forårsage hævelse, rødme, stivhed og feber som knæskallen bliver inficeret.

Slidgigt

Osteoarthritis, nedbrydning af brusk med alderen, er en anden årsag til smerter i knæet. Tegn på slidgigt omfatter forskellige grader af smerte, hævelse og en knirkende eller poppende lyd.


        

Udgiv min kommentar