Fantacine.com

Kontraindikationer af Plan B

Kontraindikationer af Plan B


Plan B er det kommercielle navn, der anvendes til at beskrive levonorgestrel. Plan B anvendes som nødprævention pille, der kan opnås uden recept af kvinder over en alder af 17. Plan B kan også bruges af kvinder under en alder af 17, men en recept er nødvendig. Som med enhver medicin, er der nogle kontraindikationer forbundet med denne præventionsmiddel.

Graviditet

Ifølge Federal Drug Administration, Plan B er ikke effektiv til afslutning af en eksisterende graviditet. Plan B skal anvendes som nødstilfælde svangerskabsforebyggende, ikke at afslutte graviditet. Der er en mulighed for, at tage medicinen, hvis graviditeten er kendt eller mistænkt kunne være farligt for fostret, selv om dette ikke er blevet væsentligt bemærket af klinisk vurdering.

Vaginal blødning

Kvinder, der tager Plan B kan opleve pletblødning i et par dage efter at have taget medicin. Udiagnosticeret vaginal blødning er en kontraindikation, fordi medicinen kan forværre allerede eksisterende tilstand. Enhver blødning uden for normal menstruationscyklus bør drøftes med din gynækolog så hurtigt som muligt.

Overfølsomhed over for Ingredienser

Plan B er en tablet fremstillet af en enkelt ingrediens, levonorgestrel. Levonorgestrel er et syntetisk fremstillet progestogen. Kvinder, der er følsomme over for gestagen bør ikke bruge denne fortrydelsespille. Brug af dette produkt ved overfølsomme individer kan resultere i udvikling af udslæt eller andre ubehagelige bivirkninger.

Lægemiddelinteraktioner

Selvom ikke en kontraindikation, skal det bemærkes, at effektiviteten af ​​medikamentet kan reduceres, hvis de tages sammen med andre lægemidler eller kosttilskud. Barbiturater og perikum er blot to af de medikamenter, der er anført af FDA, som kunne nedsætte virkningen af ​​p-piller.


        

Udgiv min kommentar