Fantacine.com

Unge og migræne

Unge og migræne


Børn er ikke fritaget for at få migræne hovedpine. Halvdelen af ​​alle voksne migrænepatienter angiver at have haft deres første hovedpine som barn. Relieve-Migraine-Headache.com bemærker, at 5 procent af befolkningen har mindst én migræne hovedpine, før de fylder 15 KidsHealth.org afslører, at otte millioner børn i USA er plaget af migræne. En migræne hovedpine kan være en skræmmende oplevelse for et barn og deres forældre.

vaskulær hovedpine

En migræne opstår, fordi blodkarrene i hjernen smalle og blodgennemstrømningen og ilt niveauer dråbe. Hjernen efterfølgende ordrer mere blod og ilt til at blive frigivet. Dette resulterer i en udvidelse af blodkar, som bliver betændt og forårsage ulidelig smerte. En migræne betragtes som en vaskulær hovedpine.

Genetik og Bestemmelse et mønster

Det kan være, at børn er genetisk disponeret for at have hovedpine. Hvis dit barn lider af migræne eller hovedpine, forsøge at bestemme et mønster og se om du kan bestemme, hvad der kan være årsag til problemet, foreslår Dr. Sarah Cheyette, forfatter til "Mor, My Head Hurts".

Identifikation

Symptomer på en migræne hos et barn omfatter hoved smerter - især hvis den er på den ene side af hovedet, selvom smerten hos børn kan ramme begge sider - kvalme og en ændring af temperament, herunder sorg eller en byge af vrede.

Aura

Omkring en fjerdedel af børn, der har migræne vil opleve en aura. En aura giver en advarsel om, at en hovedpine er ved at begynde, der omtales som prodromstadiet. En aura kan omfatte synsforstyrrelser, såsom at se takkede linjer, cirkler, fordrejninger eller blinkende lys. Objekter kan synes længere væk eller tættere end de virkelig er. En aura kan forårsage sløret tale; afasi, som er den manglende evne til at finde det rigtige ord, når du taler; ringen for ørerne; svært ved at fokusere og svimmelhed.

Potentiel

Når en migræne er nært forestående, kan dit barn lugte en lugt, der er faktisk ikke til stede og erfaring snurren og følelsesløshed i deres fødder, læber eller hænder. Nogle børn kan få en stiv nakke, start gabende og blive tørstig samt irritabel eller euforisk.

Behandling

Mayo Clinic tilråder, at både receptpligtige og over-the-counter er tilgængelige for børn hovedpine medicin. kan anvendes tylenol og ibuprofen. En kombination lægemiddel, der er nyttigt i børn er Midrin, som indeholder isomethepten og bremsende blodkar, sammen med dichloralphenazon, hvilket er en mild beroligende. Triptaner opioider, benzodiazepiner og barbiturater bruges nogle gange, men de er vanedannende, så forsigtighed tilrådes. Hvis dit barn er opkastning sammen med migræne, kan din læge ordinere Phenergan.


        

Udgiv min kommentar