Fantacine.com

Sådan testes for Hook Worm

Sådan testes for Hook Worm


Hageorm er en parasitisk rundorm sygdom, der arbejder sig ind i kroppen gennem huden, og i sidste ende fæstner på tarmvæggen af ​​patienten. Hageorm infektioner er almindeligt forekommende i tropiske og subtropiske tredje verdens lande, hvor menneskers afføring findes på jorden. Den hageorm larver flytte fra fæces i jorden og vokse i små orme. De når op fra jorden indtil en intetanende person træder på dem, på hvilket tidspunkt de graver i patientens krop gennem deres fod. Symptomer på hageorm infektion omfatter kramper og diarré.

Instruktioner

1 Lav en aftale med din læge og fortælle ham, at du har mistanke om, at du måske har pådraget hageorm.

2 På din udnævnelse, dele alle rejse historie, symptomer og eventuelle symptomer, som folk, du har været i kontakt med aktie.

3 Giv en afføringsprøve til din læge.

4 Har din læge sende din afføringsprøve til et laboratorium. Laboratoriet vil tjekke din afføring for hageorm æg. Hvis der findes æg, har du en hageorm infektion.

TIPS

  • Symptomerne kan være ledsaget af en udslæt eller mærke på bunden af ​​din fod, som kan være hageorm er indgang til din krop.
  • Hageorm er en alvorlig infektion og kræver hurtig diagnose og behandling af en læge. Forsøg ikke at diagnosticere eller behandle hageorm uden professionel lægehjælp.

        

Udgiv min kommentar