Fantacine.com

Prostata Cancer & hjernetumorer

Prostatacancer udvikler sig i prostata og normalt vokser langsomt. Fremskreden prostatacancer kan sprede sig til hjernen eller andre dele af kroppen. Hjernetumorer kan stamme i hjernen, men de fleste hjernesvulster stammer andre steder i kroppen.

Prostata Cancer Symptomer

Ifølge Mayo Clinic, at mange mænd ikke har symptomer på tidlig prostatakræft, men symptomerne kan udvikle såsom vandladning vanskeligheder og blod i urinen eller sæd.

Prostata Cancer Risikofaktorer

Mænd over 50 år, African American mænd og mænd med en familie historie af prostatakræft har en større risiko for at udvikle denne sygdom.

Prostata Cancer Treatment

Læger kan behandle prostatacancer med strålebehandling, kirurgisk fjernelse af prostata eller hormonbehandling for at reducere testosteron produktion.

Brain Tumor symptomer

Ifølge Mayo Clinic, kan hjernen tumor patienter oplever usædvanlige hovedpine, problemer med synet eller problemer med balancen. Mental forvirring, taleproblemer eller adfærdsmæssige ændringer kan forekomme med hjernetumorer.

Brain Tumor Risikofaktorer

Mennesker, der er hvid, over en alder af 45 og har en familie historie af hjernetumorer har en højere risiko for at få en hjernesvulst. Udsættelse for kemikalier eller stråling kan øge hjernesvulst risiko.

Brain Tumor Behandling

Hjernetumorer kan behandles med kirurgi, strålebehandling eller kemoterapi. Læger kan også ordinere en kombination af disse behandlinger.


        

Udgiv min kommentar