Fantacine.com

Overspisning Disorder Symptomer

Overspisning Disorder Symptomer


En overspisning lidelse, også kendt som en compulsive overspisning lidelse eller binge eating disorder, er en tilstand, som kan føre til alvorlige medicinske komplikationer. Det er kendetegnet ved en persons afhængighed af fødevarer. Binge eaters, der lider af denne lidelse generelt ikke rense efter måltider, i modsætning til dem med bulimi. Det er vigtigt at genkende symptomerne på en overeating disorder med henblik på korrekt at behandle tilstanden.

Spiseanfald Sessions

Dem med en compulsive overspisning lidelse kan binge på mad i en vanvittig måde. Disse spiseanfald sessioner vil resultere i forbruget af store mængder fødevarer i en meget kort periode. De, der binge på fødevarer vil ofte spiser til det punkt, hvor de føler sig utilpas. Dette er en manisk tilstand, der ofte følges af en følelse af skyld eller anger. I modsætning til bulimics, vil de, med en overspisning lidelse ikke følge binging med motion eller opkastning.

Vægt Problemer

Da kompulsiv overeaters sjældent rense deres mad, mange er overvægtige eller fede. At overvinde en overspisning lidelse er vanskelig, så nogle mennesker kan svinge i vægt som de tilbagefald med den betingelse igen og igen. Det er vigtigt at huske, at selv om vægtproblemer er et symptom på en overspisning lidelse, ikke alle, der er overvægtige lider af denne betingelse.

Hemmelighed

Compulsive overeaters føler sig ofte magtesløse omkring mad og frygter dommen af ​​andre, når det kommer til at spise. Af denne grund, kan binge eaters begynde at horde mad i hemmelige steder. Overspisning sessioner kan være helt skjult. De, der er blevet fede, og har begrænset mobilitet på grund af overspisning kan blive i stand til at forlade huset. Ifølge Something Fishy, ​​en førende online ressource om spiseforstyrrelser, agorafobi (frygten for at forlade hjemmet) kan udvikle sig i ekstreme tilfælde.

Depression

Det er almindeligt for anfald af depression til at følge en vanvittig spise session. En kompulsiv overeater bliver begejstret gorging på fødevarer, kun for at blive efterladt skuffet, når sessionen er slut. Humørsvingninger kan også tilskrives et dårligt selvbillede, der stammer fra overvægt. Følelser af skam og anger kan overvinde en person med denne lidelse og føre til en langsigtet tilfælde af depression.

Mislykkede Kost Forsøg

Dem, der bor sammen med en overspisning lidelse er ofte klar over, at de har et problem. Derfor er mange syge vil skjule mad eller føle sig skyldig for binging. Under øjeblikke af klarhed, kan en fødevare narkoman forsøge at vende problemet ved at gå på en diæt. Dette kan dog også være problematisk. Forsøg på at bremse mad afhængighed med nedbrud kostvaner ofte føre til mere depression og en tungere belastning på kroppen.


        

Udgiv min kommentar