Fantacine.com

Fordele & Ulemper af bioidentical hormonbehandling terapi

Kvinder, der oplever overgangsalderen ofte lider af en række ubehagelige symptomer, såsom vægtøgning, hedeture, nattesved og depression. Bioidentical hormonbehandling er en behandling beregnet til at hjælpe med nogle af disse symptomer, og er forbundet med en række fordele og ulemper.

Identifikation

Biomedicinske hormoner er stoffer, der fremstilles i et laboratorium indstilling, der er beregnet til at efterligne hormoner, der findes naturligt i en kvindes krop.

Succes med østrogen-relaterede symptomer

A Wisconsin-baserede undersøgelse viste, at 82 procent af kvinder, der modtog bioidentical hormonbehandling oplevet en mindskelse af symptomer relateret til et reduceret niveau i østrogen forårsaget af overgangsalderen. Disse omfattede hedeture, nattesved, søvnforstyrrelser og vaginal tørhed.

Succes med Progesteron symptomer

Den Wisconsin Undersøgelsen viste også, at 74 procent af kvinder, der modtog bioidentical hormonbehandling oplevet en mindskelse af symptomer relateret til et reduceret niveau i progesteron forårsaget af overgangsalderen. Disse omfattede humørsvingninger, øget irritabilitet og væskeophobning.

Manglende forskning

De langsigtede virkninger af bioidentical hormonbehandling er ikke blevet undersøgt grundigt, og så det ikke vides, om behandlingen vil vise sig at være sikkert på langt sigt. Syntetisk hormonbehandling blev vist sig at forårsage hjerteproblemer hos patienter, og det kan ikke garanteres, at bioidentical hormonbehandling ikke vil have lignende virkninger over tid.

Brystkræft

Fordi niveauer af østrogen hormon har været forbundet med udvikling af brystkræft, vil mange læger ikke ordinere bioidentical hormonbehandling til dem, der har overlevet en tidligere anfald af brystkræft, eller som har en familie historie af sygdommen.


        

Udgiv min kommentar