Fantacine.com

Urter, der øger Testosteron i Kvinder

Urter, der øger Testosteron i Kvinder


Hunnerne brug testosteron lige som de har brug østrogen og progesteron. Da kvinder alder, vores hormoner tendens til at komme ud af balance. Hvis vi har for meget af én og for lidt af en anden, vores systemer kommer ud af trit. For meget testosteron er ikke fordelagtig, fordi det kan føre til hårtab og andre maskuline egenskaber, men nogle er nødvendigt for kvinder at have en tilfredsstillende sexliv.

Maca

Den ideelle måde at behandle testosteron mangel hos kvinder er gennem nonestrogenic urter, såsom maca, som ikke indeholder hormoner. Maca er en plante, der er hjemmehørende i Peru. Det er dyrket i Andesbjergene og har været anvendt i tusinder af år af peruanere. Det menes at øge styrke og udholdenhed, øge libido og balance hormoner, ifølge natural-progesterone-estrogen-supplements.com.

Nonestrogenic Urter

Det gode ved nonestrogenic urter er, at de balancerer testosteron niveauer hos kvinder samt østrogen. Dette opnås ved at nære de hormonelle kirtler, som så fungerer mere effektivt.

phytoestrogenic Herb

Nogle anser sort cohosh at være et godt supplement for kvinder med hormonelle ubalancer; dog skal det bemærkes, at sort cohosh er en phytoestrogenic urt. Planteøstrogenerne ligner meget østrogen. Sort cohosh vil øge østrogen niveauer og gør dette ved at levere nogle af de manglende østrogen hormoner. Hvis du ty til sort cohosh, vil din krop være mindre tilbøjelige til at producere østrogen på egen hånd, hvilket vil resultere i en yderligere nedgang i hormonniveauer, ifølge natural-progesterone-estrogen-supplements.com.

Horny Goat Weed

Horny Goat Weed er en anden urt, der øger testosteron niveauer, ifølge natural-herbal-remedies.net.

sarsaparilla

Testosteron og progesteron produktion menes at være fremmet af urten sarsaparilla, som indeholder steroide saparins, der menes at efterligne aktiviteterne i menneskelige hormoner.


        

Udgiv min kommentar