Fantacine.com

Hvad er de helbredende egenskaber af Red Coral?

Hvad er de helbredende egenskaber af Red Coral?


Rød koral er et dyr, der kommer fra Middelhavet og havene ud for Japan, Indien, Australien, det sydlige Stillehav og Afrika. Coral naturligt kommer i mange forskellige farver, men rød er den mest søgte for sine helbredende og metafysiske egenskaber. Det er også almindeligt anvendt i kunst og smykker så mange kulturer tror rød koral er et symbol på blod-force energi, der beskytter mod depression.

Hoste Remedy

Når en person har en tør hoste, er rød koral oxid ofte blandet med rå strøsukker og indtages. Hvis hoste har slim, er den røde koral oxid stedet kombineret med pulveriseret brun sukker til at oprette en slimløsende. Skulle hoste s mukøse behov, der skal tørres, kan en decongestant slags skabes ved at kombinere den røde koral oxid med honning.

Feber Reducer, knoglebrud og Leversygdom Aid

Når en person har feber, er rød koral oxid blandet med honning og indtages. De samme ingredienser anvendes også til dem, der har brækkede en knogle eller lider af en leversygdom. Coral oxid med honning bruges også i mange kulturer som en generel tonic.

Øjensmerter, mental klarhed og syre i maven

Ved udøvelsen af ​​alternativ medicin, er rød koral oxid kombineres med mælk. Hvis en persons øjne er irriteret eller føle, at de brænder, koraller er blandet med ghee (klaret smør), sukker-krystal slik og mælk. Hvis en person er træt, og deres sind er tåget, kan rød koral oxid tilberedes med mælk og mandelmasse at gøre en drink. Når der har behov for et antacid, kan rød koral oxid (som indeholder gavnligt calcium) blandes med kold mælk og indtages. Rød koral bruges også til at hjælpe befri en person af kolik og hikke.

For at hjælpe med graviditet og amning

I nogle kulturer, når der er en frygt en gravid kvinde kan have en abort, er en pasta lavet med rød koral pulver og rosenvand eller kewra (et uddrag oprettet fra destillerede Pandanus blomster). To dråber eller blandingerne anbringes i navlen af ​​den gravide kvinde to gange om dagen.

Efter en baby er født, vil mange kvinder forbruge rød koral pulver til at hjælpe med at få nogle ekstra energi uden brug af koffein.

En Samlet Strengthener

Som rød koral kan hjælpe med at helbrede brækkede knogler, er det også menes at hjælpe regenerere væv og give næring til blodceller. Det er ofte bruges til at hjælpe med at styrke en persons kredsløbssygdomme og behandle betingelserne for rygmarven, nervesystem, thalamus og fordøjelseskanalen. Rød koral bruges også en detoxifier til at frigive urenheder i det muskulære system eller behandle blære, nyre og thyreoidea lidelser.


        

Udgiv min kommentar