Fantacine.com

Ion Krop Cleanse

Ion krop renser bliver meget populær, selv om udtrykket "krop rense" kan være uforvarende misvisende. Mens en ion rense rent faktisk rense kroppen af ​​toksiner, er hele kroppen ikke udsættes for ion-opløsning. Snarere, du placerer dine fødder i, hvad der ligner en traditionel fodbad, med undtagelse af den omfattende maskiner knyttet til den. Disse maskiner kan købes til brug i hjemmet, men i betragtning af prisen på disse enheder, de fleste hengivne vælger at gå til saloner og kurbade og betale et gebyr for semi-regelmæssige udnævnelser.

Hvordan Ion Krop Renser arbejde?

En enhed, der kaldes en gruppering er sat ind i fodbad, som en lav-niveau jævnstrøm sendes til arrayet. Metallerne inde i arrayet arbejder med saltvand i badet for at generere positive og negative ioner gennem opdeling af oxygen og hydrogen i vand.

De positivt eller negativt ladede ioner knytte sig til modsat ladede partikler - i dette tilfælde kroppen toksiner - neutralisere dem og trække dem ud af kroppen via processen med osmose. Osmose er defineret som passage af partikler gennem en membran til en høj koncentration område fra en lav koncentration område.

Hvad toksiner fjernes?

De toksiner, der angiveligt fjernes gennem en ion organ rense indbefatter overskydende affald syrer, såsom mælkesyre, urinsyre, eddikesyre, kulsyre, dieddikesyre, hepatisk og smørsyre. Som resultat af ubalanceret kost, drikke og / eller stofmisbrug og miljøforurening, disse syrer ophobes i væv, der forårsager en række lidelser, herunder træthed, forkølelse og influenza og mere alvorlige sygdomme som gigt.

Sammen med udgivelsen af ​​overskydende kropslig syreholdigt affald er forurenende stoffer også udgivet, såsom tungmetaller og giftige kemikalier, som let kan komme ind i kroppen, især for dem, der bor i byer, industriområder. Mens allergi er de mest almindelige klager for dem, der beskæftiger dagligt med smog, en levetid på uden forurenende absorption kan i nogle mennesker, føre til kræft.

Hvad er de sundhedsmæssige fordele?

Leverandører af ion organ rense oftest hævder, at gennem udrensning kroppen af ​​toksiner, miljøforurening, parasitter og andre fremmedlegemer ved hjælp af fodbad, deres kunder oplever større samlet energi og et stærkere immunforsvar. Fritagelse for gigt og arthritis ubehag er blevet rapporteret af nogle ion organ rense klienter. Sammen med denne kommer krav på dybere og mere forfriskende søvn, bedre hukommelse og stress reduktion. Sværere at verificere påstande omfatter forbedret hudens tilstand og forbedret seksuel sundhed, selv om bedre søvn i sig selv kan betragtes som en basis for klarere hud og forbedret seksuel funktion.


        

Udgiv min kommentar