Fantacine.com

Sådan bruges Cytomel til at tabe

Sådan bruges Cytomel til at tabe


Cytomel er et syntetisk skjoldbruskkirtel hormon, der øger kroppens stofskifte, der accelererer kalorieindhold brænding. Bodybuildere har længe brugt stoffet til at opretholde deres tone og form. For nylig er Cytomel ordineret til at bekæmpe fedme med gode resultater, sammen med en sund kost og en regelmæssig motion regime under vejledning af en læge.

Instruktioner

Sådan bruges Cytomel til at tabe

1 Rådfør dig med en læge, før du tager nogen medicin vægt-reduktion. Cytomel er en kraftfuld skjoldbruskkirtel hormon, der er næsten altid ordineres i små doser - 25 mcg (mikrogram) eller mindre om dagen. En del af Cytomel behandlingsplan bør indeholde en øvelse program er skræddersyet til den enkeltes evner.

2 Følg vejledningen, der fulgte af lægen og aldrig overstige den foreskrevne dosis. Selv erfarne atleter bruger Cytomel starter med en daglig dosis på 25 mcg og langsomt øge doseringen over flere dage til 1 uge. Tager mere end 100 mcg af Cytomel per dag kan producere toksiske niveauer af thyreoideahormon. Ifølge Food and Drug Administration, skjoldbruskkirtelhormoner "bør anvendes med stor forsigtighed" hos patienter med hjerte-kar-sygdomme, især kranspulsårerne, og især med ældre patienter.

3 Øge effektiviteten af Cytomel ved at dividere den daglige dosis i tre separate doser forbruges regelmæssigt i løbet af dagen. Læger anbefaler typisk forbruge hormonet før måltider for at øge kalorie-brænding virkninger af Cytomel.

4 Stop tager Cytomel, når din læge dirigerer dig at gøre det. Patienter, der tager en skjoldbruskkirtel hormon såsom Cytomel bør stoppe efter maksimalt 6 uger, og ophøre med at bruge hormonet i mindst 2 måneder bagefter. Dette hjælper kroppen metabolisere det resterende Cytomel hormon og holder patientens skjoldbruskkirtlen fra bremse produktionen af ​​kroppens naturlige thyroid hormon.

TIPS

  • En 20-minutters gåtur tre gange om ugen som en del af en vægt-reduktion plan vil give store kardiovaskulære fordele og hjælpe brænde kalorier sammen med stofskiftet effekter af stoffer som Cytomel. Din læge kan vurdere, om en mere anstrengende øvelse program, såsom gymnastik, stretching og yoga eller jogging kan være mere hensigtsmæssigt at din fysiske evner og mål.

        

Udgiv min kommentar