Fantacine.com

Stræk øvelser for Thumb pronation

Gigt kan påvirke dine fingre og tommelfingre, og det er kendetegnet ved rødmende hud områder, hævelse, følelse af varme i tommelfingeren og smerte. Slidgigt i tommelfingeren slider samlingen i tommelfingeren, der giver tommelfingeren evnen til at bevæge sig. En ubalance i den måde tommel- fælles værker kan forårsage et problem med tommelfinger pronation over tid. Thumb gigt kan forårsage smerte, mens de udfører opgaver eller under hvile. Der er nogle øvelser, som du kan udføre, der kan øge pronation af din tommelfinger eller tommelfingeren mobilitet.

Thumb Pronation

I "Kinesiologi: Bevægelse i forbindelse med aktivitet," David Paul Greene og Susan L. Roberts forklare, at tommelfinger pronation er en måde, hvorpå tommel- flytter eller roterer på en kegleformet akse, og at tommelfinger pronation eller circumduction, ændrer placering af tommelfinger fra tommelfingeren inderside til tommelfingeren udvendige side. Aksen, hvor tommelfinger bevæger er centreret om rodled, der forbinder tommelfingeren til din hånd via trapez knogle i håndleddet. Øvelser, der udføres for at forbedre tommelfingeren bevægelse og pronation fokus på rodled og musklerne omkring leddet.

Diagnose og behandling

Se din læge, hvis du har mistanke om du har gigt. Din læge vil indsamle en fuld sygehistorie fra dig og undersøge dine hænder og andre samlinger for at lede efter tegn på en arthritis tilstand. Din læge kan tage røntgenbilleder for at se billeder af dine knogler og led, og du kan blive tilbudt anti-inflammatoriske medicin for enhver hævelse og inflammation. I ekstreme tilfælde er kortison indsprøjtninger lagt i leddene i dine hænder og tommelfingre til at mindske hævelse, smerter og betændelse, men lettelsen er kun midlertidig. Du skal muligvis fysisk terapi for at forbedre din hånd mobilitet, og du kan blive bedt om at bære seler på dine hænder til at mindske smerter. Vifte af bevægelse øvelser anbefales at forbedre tommelfinger pronation og at give dig den mest mobilitet tommelfingeren. I ekstreme tilfælde er fælles udskiftning kirurgi udføres.

Thumb Strækker

Udfør regelmæssige tommelfinger strækninger at hjælpe med at lindre stivhed og maksimere tommelfinger pronation undertiden forbundet med arthritis betingelser. Grib din øm tommelfinger med den anden hånd. Træk tommelfingeren tilbage forsigtigt, men fast, indtil den er i oprejst position og vinkelret på håndfladen. Skub tommelfingeren op fra bunden af ​​tommelfingeren, hvor tommelfingeren slutter din håndflade. Undgå at trække på spidsen af ​​tommelfingeren, så du ikke tvinge tommelfingeren til over udvide. Denne øvelse strækker musklerne omkring rodled, der er hovedansvarlig for tommelfingeren sortiment af bevægelse. Gentag denne øvelse fem til 10 gange om dagen for at fremme fælles fleksibilitet og øge tommelfinger pronation.

thumb Flexions

Åbn din håndflade og placere alle dine fingre tæt på hinanden. For at udføre en tommelfinger fleksion, forlænge din tommelfinger ud væk fra din hånd. Bevæg tommelfingeren på tværs af din håndflade og røre spidsen af ​​tommelfingeren til nederste del af din Pinkie finger. Retur tommelfingeren til den udstrakte position. Gentag denne øvelse 10 gange dagligt for at forbedre din tommelfinger pronation.


        

Udgiv min kommentar