Fantacine.com

Hvordan virker en forstøver arbejde?

nebulizer

En forstøver er en vejrtrækning maskine, som anvendes til behandling af luftvejssygdomme, såsom astma. En forstøver virker ved at forbinde rør til en trykluftkilde. Dette forårsager oxygen og luft, der skal blæses gennem en flydende medicin med høj hastighed. Den forstøver vender luft og ilt til aerosol, og dette er hvad du vil inhalere at gøre dig ånde lettere, hærdning din astma eller respiratorisk problem.

Fungere

En forstøver omfatter et mundstykke, maske og slanger er alle rene, og du skal sørge for, at du vasker dine hænder før du bruger dem. Fordi disse elementer bruges i og omkring munden, er det vigtigt, at alle elementer er desinficeret. Din medicin går ind i forstøveren hætte og behov saltvandsopløsning for at gøre det effektivt. Tilslut din maske eller mundstykke til albuen enhed og tilslut det til forstøveren. Kompressoren er maskinen del af forstøveren, og du har brug for at tilslutte slangen til kompressoren at gøre det arbejde.

Behandling

Når kompressoren er tændt, forstøveren begynder til dug. Dette er, når du begynder at inhalere og udånder tågen. Forstøveren vil fortsat tåge indtil al medicinen er blevet afgivet. Hvis du udånder din ånde for hurtigt, vil medicinen ikke har indflydelse på din krop.


        

Udgiv min kommentar