Fantacine.com

Sådan får du en læge Medicinsk Massage Henvisning

Massage har været anvendt i tusinder af år at behandle og forebygge skader og sygdomme. Bas-relief udskæringer fra det gamle Egypten og gamle kinesiske tekster viser, hvordan massage blev brugt af gamle kulturer. Tekster går helt tilbage til det antikke Grækenland og de tidlige dage af Rom skitsere massage metoder og teknikker, der anvendes til at holde folk raske. Ayurvediske skrifter også beskriver i detaljer, hvordan massage holdt kroppen smidig og pasform. Massage er faldet i unåde i den vestlige verden, men det er begyndt at gøre et come-back som flere og flere mennesker opsøge behandlinger, som ikke er afhængige af risikable og dyre receptpligtig medicin.

Læger ikke ofte ordinere medicinsk massage, ikke kun fordi de ofte ikke forstår det, men også fordi der ikke er mange uddannede, certificerede medicinsk massører. Heldigvis da flere terapeuter bliver tilgængelige, bliver det lettere at få din læge til at give dig en medicinsk massage henvisning.

Instruktioner

Kom en Læge Referral

1 Undersøg, om ville gavne din skade eller sygdom fra massage terapi. Den bedste måde at gøre dette beslutsomhed er at mødes med en massør. Mange soft-vævsskader kan drage fordel af det arbejde, en massage terapeut, men de fleste sygdomme har kontraindikationer, der udelukker massage som en behandlingsmulighed. Energi arbejde kan vise sig nyttigt i de tilfælde, men muligheden for at få en læge henvisning til energi arbejde er ved siden af ​​nul, på grund af manglen på kontrollerbare forskning beviser fordelene energi arbejde.

2 Find en kvalificeret, uddannet og certificeret massør. Telefonbogen er en mulighed. Din læge eller kiropraktor kan have en foretrukken massage terapeut, eller du kan søge nogen af ​​massage organisationer som American Massageterapi Association (AMTA) eller associerede Bodywork & Massage Professionals (ABMP). Kig efter licensure, certificering, og supplerende uddannelse i medicinsk massage, nyttiggørelse skade, eller særlige betingelser. Specifikke træning modaliteter du ville kigge efter, kan afhænge af din tilstand. For eksempel kan folk med strukturelle tilpasning spørgsmål opsøge Trager eller Rolfing karrosseri, mens offer for en ulykke køretøj kan få større gavn af en svensk massage. Det vigtige er at opsøge den mest hensigtsmæssige modalitet for din tilstand.

3 Tal med din læge, hvordan massage behandling ville gavne din specifikke tilstand. Dette kan tage lidt overbevisende fra din side, som de fleste læger mener receptpligtig medicin og fysisk terapi er alt du behøver at komme sig efter en skade. Hvis du kan, mødes med massage terapeut forud for tid til at diskutere din tilstand, og hvordan massage kan gavne. Bed om litteratur, enten i form af brochurer, nyhedsbreve, eller specifikke tekster, for at hjælpe støtte massage som en behandlingsmulighed.

4 Inddrag massage terapeut i behandlingen planen. Dette vil kræve en medicinsk optegnelser release form, så terapeuten kan basere behandlingen på din specifikke tilstand. Terapeuten skal mødes med din læge for at diskutere detaljerne i din massagebehandling. Ofte kan din læge have konkrete mål og behandlingsforløb i tankerne til at hjælpe med din tilstand.

5 Overhold din lægens og massage terapeut anvisninger. Din terapeut kan anbefale badning i Epsom salte og æteriske olier til at støtte i din nyttiggørelse, eller særlige strækøvelser til at forbedre mobiliteten i det skadede område.

Dette ikke kun hjælper i din opsving, men det viser for lægen, hvor effektiv massage terapi kan være i behandling medicinske tilstande, hvilket gør det lettere for den næste patient til at bede om og modtage en henvisning til medicinsk massage.

TIPS

  • Sørg for, at massage terapeut og læge arbejde sammen om din behandlingsplan.
  • Sørg for, at massage terapeut er opmærksom på alle dine medicinske tilstande.
  • Vær forberedt på at dokumentere dine behandlinger og betalinger. Hvis din sygesikring dækker massage, bliver du nødt til at bevise betaling og behandling før refusion foretages.

        

Udgiv min kommentar