Fantacine.com

Lysterapi for Seasonal Affective Disorder

Seasonal Affective Disorder er en alvorlig form for depression, der opstår i løbet af vinteren, når der er færre dagtimerne. Mangel på sollys synes at spille en stor rolle i udviklingen af ​​Seasonal Affective Disorder. Lysterapi for personer, der lider af Seasonal Affective Disorder kan have en række fordele.

Hvad er Lysterapi?

Lys terapi indebærer eksponering af en patient til kunstig dagslys i mindst 20 minutter om dagen. Kunstigt lys kan fås via specielle pærer eller maskiner.

Lysterapi som et antidepressivt

The National Institute of Mental Health har udtalt, at lysterapi fungerer som en ikke-kemisk antidepressivum i patienter, der lider Seasonal Affective Disorder.

Nulstil døgnrytmer

Når dagtimerne fald, en enkeltpersoner søvn-vågne cyklus, kendt som døgnrytmen, kan blive afbrudt. Dette kan bidrage til depression mærkes af personer, der lider Seasonal Affective Disorder. Lysbehandling kan narre kroppen til at tro det stadig lys udenfor, holde døgnrytmen stabil.

Formindsk melatonin niveauer

Når dagtimerne falde, melatonin niveauer i hjernen stiger, der fører til depression. Lysterapi kan hjælpe med at forhindre denne stigning i melatonin niveauer og reducere depression.

Forhindrer brug af medicin

Mens antidepressiva kan hjælpe nogle personer med Seasonal Affective Disorder, ikke alle patienter er i stand til at tage disse typer medicin sikkert. Lysterapi er en mulighed for gravide kvinder, ammende kvinder, og andre personer, for hvem tage antidepressiva kan være skadelige.


        

Udgiv min kommentar