Fantacine.com

Sådan Cure Bitter smag fra Øjendråber

Sådan Cure Bitter smag fra Øjendråber


Ved brug af recept eller over-the-counter øjendråber, mange mennesker oplever en bitter, grim smag i munden. Denne bivirkning fra øjendråber er forårsaget af løsningen arbejder sig vej gennem din sinus passager og ned på bagsiden af ​​din hals. Mens der ikke er meget du kan gøre for at undgå dette, andet end ophørende brug af øjendråber, der er foranstaltninger, du kan tage for at mindske virkningerne.

Instruktioner

1 Skyl munden med vand.

2 Børst din tunge med en tandbørste, eller bruge en tunge skraber. Fordi dine smagsløg er på overfladen af ​​din tunge, skrubbe væk noget, der belægning din tunge vil forbedre smag i munden.

3 tygge på en pind af tyggegummi. Citronsyre er en ingrediens i mange tyggegummier, og syrerne i citrusfrugter kan fungere som en ganen metalbørster.

4 Drik vand jævnligt at skylle ud eventuelle resterende øjendråber. Prøv en tvangsindløsning af citron i dit vand eller en kvist mynte, der er også en fremragende ganen metalbørster.

5 Vær på vagt med din mundhygiejne i løbet af denne tid. Fjern så meget bakterier fra munden som muligt ved børstning, tandtråd og skylning dagligt.

TIPS

  • Kontakt din læge, hvis smagen ikke stilne i et par dage.
  • Hvis din medicin er ordineret, ikke stoppe med at tage det, medmindre du er blevet bedt om det af din læge.

        

Udgiv min kommentar