Fantacine.com

Sådan Stop en Neck Ache Fast

Sådan Stop en Neck Ache Fast


Behov for at slippe af med en hals ache? Stive nakke problemer kan ske, når vi sover forkert eller fra stress og spændinger. Halsen ubehag er forårsaget af afstivning af muskler. Når du har det, at komme af med en hals ømhed kan være udfordrende. Her er nogle måder at hjælpe dig lindre nakke smerter.

Instruktioner

1 Tag et varmt brusebad. Brug vand så varmt som du kan stå og lade det slå ned på halsen i mindst 15 minutter for at løsne musklerne.

2 Tag nogle ibuprofen til at reducere hævelse af muskler i din nakke og skuldre, og at hjælpe med at lindre smerte hals.

3 Brug en ispose på din ømme nakke i 15 minutter og derefter anvende en varmepude i 15 minutter. Gentag dette i 1 time.

4 Rub sport creme eller Icy Hot på halsen for at hjælpe trænge dybt ind i dine muskler og begynder at lindre halsen ømhed.

5 Brug en sammenrullet håndklæde under nakken til at støtte det under søvn. Sove på en fast madras helst fladt på ryggen.

6 Påfør en medicineret plaster såsom dem skabt af Icy Hot på din ømme nakke for at få smertelindring. Køb nok til at vare dig mindst 5 dage. Følg anvisningerne nøje.

TIPS

  • Hvis din nakkesmerter ikke få bedre i et par dage, skal du kontakte din læge, da du kan have en mere alvorligt problem, der skal undersøges.
  • Aldrig sove med en varmepude, da det kan forårsage forbrændinger, du måske ikke er klar over.
  • Brug ikke skoldning vand som du vil brænde din hud.

        

Udgiv min kommentar